Kirahvi Oy - Tietoa meistä

Kirahvi Oy on sipoolainen maatila- ja tallitarvikkeita myyvä verkkokauppa. 

Toiminta alkoi reilu 8 vuotta sitten olkipelletin maahantuonnilla, joka sitten paisui isoksi hevos- ja ratsastustarvikemyymäläksi Porvoossa. Olkipelletti jäi pian pois valikoimasta, mutta tilalle tuli paljon muita tuotteita. 


Huhti-toukokuussa 2023 muutimme Kirahvin toimitilat Porvoosta lähemmäs kotia Sipooseen ja aloimme painottamaan enemmän verkkokauppaan. 

Tämä johtuu siitä että meidän Kallbäck Ranch maatila kasvaa ja vie yhä enemmän aikaa. Maatila ja sen työt ovat se mikä on kuitenkin kaikista eniten lähellä sydäntä meillä molemmilla, tämä näkyy verkkokaupan valikoimassakin. 

Kallbäck Ranch maatilan sivut löytyvät täältä https://www.kallbackranch.fi/

Ja meidän somelehmän kuulumisia voi seurata instagramissa, facebookissa ja jopa tiktokissa #gretalehmä 


Kirahvin valikoima kasvaa edelleen ja kauttamme saat hevos- ja ratsastusvarusteiden lisäksi maatilatuotteet sekä edelleen myös Ifor Williams -trailerit.

Henkilökunta

Oscar Wiik 

Osku on Kirahvin omistaja, maajussi ja traktorimies henkeen ja vereen. 

Oskulta saat parhaat ohjeet aitausten tekoon, traileriasioihin ja SmartFarm tuotteisiin, sekä kaikkiin maatilan työkoneisiin liittyviin asioihin, vaikka me emme niitä myy...vielä. 

Osku puhuu myös ruotsia eli Oscar betjänar också på svenska. 
Anna Riikonen 

Anna eli siis minä (vaikea kirjoittaa itsestään kolmannessa persoonassa ) teen Kirahvissa kaikki kirjalliset hommat eli verkkokaupan, tuotteet, somen jne. 

Minun "oikea" työni on opettaa ratsastusta Husön Ratsastuskeskuksessa. Olen koko ikäni tehnyt töitä hevosalalla, käynyt kouluni vain hevosalalle sekä päätoimisesti opettanut ratsastusta 25 vuotta.

Joten vaikka olen sitä mieltä että "ei varusteilla - vaan taidolla", niin olen se joka vastaa meillä kaikkiin hevos- ja ratsastusvarusteisiin liittyviin kysymyksiin. 

Maatilahommat ovat myös minun intohimoni, tosin minulla lehmät ovat kuitenkin lähempänä sydäntä kun traktorit.