Hevoset-messut 2017

Hevoset-messut 2017

Taas pakataan ja puretaan ja sitten pakataan ja  taas puretaan...


Kirahvi Oy on ollut mukana monisssa tapahtumissa, joista Tampereen hevoset-messut on isoin.

Messuvalmistelut alkavat jo useita kuukausia ennen varsinaista ajankohtaa. Pitää varata messuosasto ja hotelli sekä suunnitella mitä myy.

Myytävät tuotteet pitää tilata ajoissa, varsinkin isommat  ulkomailta tulevat tavarat, kuten kisakaapit tai heinäkatokset.

Aina ei kaikki kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan. Tilasimme ajoissa heinäkatoksia, halusimme messuille esille tällä kertaa pienen katoksen. Ne kuitenkin myytiin heti kaikki.

Heinäkatos joka tulee messuille esille, on lainattu paikalliselta ratsastuskoulta, iso kiitos Porvoon Ratsutalli!Piirrämme usein suunnitelmia paperille siitä miten tavarat saadaan mahtumaan messuosastolle ja tilaa jäisi vielä asiakkaillekin.


Etukäteen ei voi kuitenkaan suunnitella kaikkea ja moni asia ratkeaa vasta paikanpäällä. Mistä sähköjohdot tulee  ja mitä on oman osaston ympärillä? Tämä kaikki vaikuttaa paljon siihen miten voit tuotteet laittaa esille.


Esillepanoratkaisu Tampereen messuilta 2016.  Hangon Sea Horse week 2016 sovituskoppina oli tuo musta Ifor Williams traikku. Myös kuljetus pitää suunnitella. Miten tavarat saadaan messuille? 

 Ratsastushousut ja satulahuovat on helppo kuljettaa laatikoissa. Kun mukana on heinäkatos, useita kisakaappeja ja kottikärryjä sekä x-määrä pellettiä, on kuljettaminen haastavampaa. Mistä saa tarpeeksi ison rekan ja kuka sitä ajaa.Ifor Williams trailerit ovat esillä Trailer Agent Finland Oy Ab:n osastolla Tampereella!2016 Helsingin Horse Fair messuilla kuivitimme yli 100 karsinaa KirahviPelletillä. On hommaa kärrätä kuivikkeet kaikkiin karsinoihin  ja sitten ne pitää vielä kastella kevyesti ja tasoittaa. Olkipelletti kastellaan että se on valmiiksi murskaantunut kun hevoset tuodaan karsinoihin. Emme käyttäneet kasteluvedessä ollenkaan etikkaa, silti yksikään hevonen ei syönyt pellettiä!

Pyrimme siihen että meillä on messuilla aina jotain uutta esilteltävää mukana sekä tietenkin messutarjoustuotteita.


Tampereen messuille 2017 suunnittelimme alunperin lähtevämme mukaan muutamilla isoilla uutuus-tuotteilla ja siihen mukaan siististi yksi iso hylly carr&day&martin hevosenhoitotuotteita.

Ne tulevat kyllä mukaan, mutta niin tulevat  Lexa-rehutkin, kepparit, satulavyöt, heinäkatos, kypärät, kottikärryt sekä  tietenkin ratsastushousut, joita ei missään nimessä pitänyt tällä kertaa ottaa mukaan. Saimme aivan ihania HRS-uutuushousuja ison erän, joten nehän on pakko saada esille, mutta niin on sitten  sovituskoppikin...

  

Myös mukaan otettavat kalusteet pitää miettiä tarkasti.


Ikuinen ongelma eli kassapöytäkin ratkesi viime viikolla, kun torista löytyi iso mutta riittävän korkea pöytä. Kassapöydän pitää olla tarpeeksi korkea ja  se ei saa viedä liika tilaa, sinne pitää saada laatikko alle missä pystyy säilyttämään muovikassit, vihkot yms.

Tuotehyllyinä meillä on mustat Ikean Kallax-hyllyt, jotka on muuten kaikki ostettu torista, niinkuin meidän myyntiseinäkin. Kierrättäminen kannattaa, torista on löytynyt paljon hienoja myymälätarvikkeita.

Carr&Day&Martin tuotteet näyttävät hienoilta noissa mustissa hyllyissä. 

Kuvat ovat valmistajan ottamia.

Hevoset-messuilla on mukava tunnelma. On myös kiva päästä juttelemaan muiden myyjien kanssa ja tavata tuttuja.

Tästä pääset hevoset-messujen sivuille: https://www.hevosmessut.fi/fi/

Kirahvi Oy:n osasto on katsomon takana A-hallissa 840, meidän keltaisen teltan näkee jo kaukaa.


Nähdään Tampereella!
Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.