Pablo Eskoba ja Magnesium

Pablo Eskoba ja MagnesiumKun maneesin oven takaa kuuluu puhinaa, tietää että Pablo on saapumassa tunnille. Pablo on 12-vuotias ruuna, joka työskentelee opetushevosena Husön Ratsastuskeskuksessa. Se on hieno ja osaava, mutta moni asia jännittää sitä.


Elsa on ratsastanut Pablolla ratsastuskoulun kouluvalmennuksessa nyt yli vuoden. Valmennuksissa menee välillä todella hyvin ja välillä keskittyminen tehtävään ei ole ihan sitä mitä pitäisi.

Koulukisoissa menestys on ollut vaihtelevaa. Hyvänä päivänä on ruusukkeitakin tullut, mutta turhan usein homma kaatunut kouluaitojen tai muun kyttäämiseen.


Kesällä 2017 päätimme kuitenkin ottaa Pablon mukaan Ratsastuskouluoppilaitten Mestaruuksiin.

Mietin että mitä kaikkea voimme tehdä, että onnistumme siellä. Treenasimme tietenkin ahkerasti, mutta mitä jos hevonen ei suostu menemään edes radalle?

Ajattelin ottaa kaikki keinot käyttöön ja syötimme Trikemin Magnesiumia Pablolle ja eräälle toiselle hevoselle koko kisaviikon.


Mestaruuksissa oli kolme koulurataa vierekkäin sekä pelottavat tuomariteltat ja iso täysi katsomo jne. Pablo suoriutui kuitenkin Elsan kanssa ensimmäisestä radastaan melko hyvin, tosin jännittyineisyyttä oli edelleen hiukan liikaa. Toisella radallaan junioreiden karsinnassa Roosan kanssa se oli jo paljon rennompi ja teki upean suorituksen, jolla se sai finaalipaikan!

Finaalissa Pabloa ei jännittänyt yhtään, mutta tällä kertaa ratsastajaa jännitti. Finaalissa ratsastaminen on kova paikka, kaikki odottavat sinulta niin paljon.

Tämän reissun jälkeen totesimme molempien ratsastajien kanssa että tästä on hyvä jatkaa ja tämän hevosen kanssa on hyvinkin mahdollista saada ehjä suoritus.Sanoin meidän tallihenkilökunnalle että magnesium-pussin voi syöttää loppuun Pablolle.

 Se on saanut sitä nyt päivitttäin. Hevonen on ollut tunneilla selkeästi rennompi ja tyytyväisemmän oloinen.

                                                                                                           

Nyt syyskuun alussa oli taas koulukisat. 

Odotukseni Elsan ja Pablon suhteen oli korkealla, sillä hevonen on liikkunut viime aikoina todella hyvin.

Elsa ja Pablo onnistuivatkin saamaan rennon ja ehjän suorituksen, voittaen helpon A:n kovassa seurassa prosenteilla 65,370.


Kisamenestys on kovan treenin ansiota, mutta juuri sopivan lisän keskittymiseen tuo magnesium. 

Pablo saa syödä jatkossakin Trikemin Magnesiumia, sillä  12,50 euroa 75 päivässä ei ole paljon, kun se vaikuttaa hevosen käytökseen ja koko olemukseen positiivisesti.


tästä pääset tuotteeseen -> Trikem Magnesium

Haluatko ratsastaa tavoitteellisesti?

tästä pääset kyseisen ratsastuskoulun sivulle -> Husön Ratsastuskeskus


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.