MCF Pintasuoja Loimille

MCF Pintasuoja Loimille
MCF Pintasuoja Loimille MCF Pintasuoja Loimille

MCF Pintasuoja on täysin uuden tyyppinen suojapinnoite kastumista, likaantumista ja mikrobien kiinnittymistä vastaan kaikille pinnoille

39,00 €
Toimitusaika 0 - 5 työpäivää

MCF Pintasuoja loimille


MCF Pintasuoja on täysin uuden tyyppinen suojapinnoite kastumista, likaantumista ja mikrobien kiinnittymistä vastaan kaikille pinnoille ja tekstiileille kuten loimille, työvaatteille ja asusteille, niin sisällä kuin ulkonakin.


Se suojaa loimea kosteudelta ja parantaa sen kestävyyttä. Samalla se rajoittaa tai estää kokonaan mikrobien kiinnittymisen käsitellyille pinnoille.

Kaikki tämä sadaan aikaan nopeasti ja helposti yhdellä käsittelyllä.


KÄYTTÖ

MCF Pintasuoja on valmis käyttöliuos. Se levitetään sivelemällä tai sumuttamalla 1-2krt tasaisesksi kerrokseksi käsiteltävälle pinnalle. Jos tuote levitetään sivelemällä suojavarusteita ei tarvita. Sumutettaessa hengityssuojaimia on käytettävä.

Suositeltava käyttölämpötila on 10-20 astetta.


MENEKKI

Kankaalle sen huokoisuudesta riippuen

1l / 5 - 10m2


VAIKUTUSTAPA

Tuotteen fluoripolymeeridispersio tekee käsitellyistä pinnoista vettä hylkiviä ja helposti pestäviä, mutta se säilyttää kuitenkin niiden kyvyn läpäistä vesihöyryä, jolloin loimi pysyy hengittävänä.

Mikrobeilta suojaava polymeeri (PHMP) puolestaan muodostaa polymeeriketjuja, jotka puhkaisevat ja tuhoavat sen kanssa kosketuksiin joutuvien yksisoluisten organismien soluseinämät.


YMPÄRISTÖ JA TERVEYSTIETOA

MCF Pintasuoja on hajusteeton ja väriaineeton. Tuotteessa ei ole alkoholeja, liuottimia eikä muitakaan hengitykselle haitallisia haihtuvia ainesosia. Se ei kaasuunnu eikä siitä erity haitallisia partikkeleita. Tuote ei imeydy ihoon eikä kuivata limakalvoja


SISÄLTÄÄ: Polymeeridispersiota, PHMP suojapolymeeriä ja vettä

Paino:
1000 g
Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Kirjoita aihe-kenttään tuotteen nimi, kiitos.

(kaavake ei näytä meille, minkä tuotteen kohdalla se on lähetetty)

Vastaamme mielellämme ja mahdollisimman nopeasti kysymyksiisi!