Magnesiumöljy 500ml

Magnesiumöljy 500ml
Magnesiumöljy 500ml Magnesiumöljy 500ml Magnesiumöljy 500ml

Magnesiumöljy hevosille. Magnesium on ylivoimaisesti tärkein mineraali, jotta hevosen keho toimisi kunnolla.

Tuotetta rajoitettu erä.
35,00 €
Saatavuus Varastossa
TOIMITUSAIKA 0 - 5 työpäivää


Myydään trikkerisuihkepullossa, 500ml. 

TÄMÄ TUOTE ON NIIN HEVOSILLE KUIN IHMISILLE

Magnesiumöljy ja hevonen

 Hyvin harvojen hevosten magnesiumtarve täyttyy päivittäisessä ruokinnassa.

Täydentämällä magnesiumin saantia, sillä saattaa olla huomattava vaikutus hevosen käyttäytymiseen ja herkkyyteen samalla, kun se parantaa lihasten toimintaa ja kestävyyttä.

Magnesiumöljysuihkeen hyvä ominaisuus on helppokäyttöisyys ja nopea imeytyminen ihon kautta suoraan lihaskudokseen. Suihkutetaan ja hierotaan kevyesti suoraan iholle.


Magnesiumöljy ja ihminen

Parhaiten imeytyvä magnesium, ihon läpi suoraan kehon käyttöön,  rasittamatta elimistöä. Erinomainen mm. niska- ja hartiaseudun kipuihin ja jaloille, ehkäisee krampit.

Magnesium on elintärkeä kivennäisaine, joka auttaa ke­hoamme parantumaan sisältäpäin, koska sillä on soluja uudistava vaikutus ja se osallistuu erittäin laaja-alaisesti kehon moniin fysiologisiin toimintoihin. Lähes jokaisella suomalaisella on eriasteinen magnesiumin puutostila.

Magnesiumkloridi soveltuu hyvin moneen käyt­tötarkoitukseen. Itsehoidossa käytettynä se on nope­avaikutteinen ja turvallinen.

Tärkeä kivennäinen urheilijalle

Magnesium on tärkein yksittäinen kivennäinen urheilijan ravitsemuksessa. Kiihtyneen aineenvaihdunnan ja kohonneen lihasrasituksen seurauksena magnesiumia poistuu urheilijan elimistöstä nopeammin ja enemmän kuin muilla ihmisillä. Energiankulutuksen lisääntyminen lisää magnesiumin tarvetta. Magnesiumin puutos alentaa aineenvaihdunnan tehokkuutta ja lisää hapenkulutusta ja pulssia.

Magnesiumöljyn hyödyt

Magnesiumöljyn  käyttö on turvallista, eikä yliannostus­vaaraa ole. Se imeytyy iholta nopeasti ja te­hokkaasti suoraan verenkiertoon, josta solut ottavat käyttöönsä vain sen määrän magnesiumia, jota keho tarvitsee. Magnesiumöljy on puhtain ja parhaiten imeytyvä magnesiumvalmiste. Ihon kautta imeytyvä magne­sium ei rasita maksaa, munuaisia eikä suolistoa. Suun kautta nautitusta magnesiumista elimistö pystyy hyö­dyntämään arviolta vain alle puolet.


Mitä eroa on suun kautta syötettävällä magnesiumilla ja magnesiumöljyllä?

Iholle suihkutettava Magnesiumöljy imeytyy hevosen soluihin 20-30 min sisällä, kun taas suun kautta ja suoliston läpi kulkevasta magnesiumista on todettu imeytyvän vain 20-30%.

Magnesiumöljy on helppo suihkuttaa suoraan iholle paikallisesti sinne missä kipua tai jäykkyyttä on.


Aineosat:

Magnesiumkloridi ja vesi

( yhdistettäessä magnesiumia ja vettä aineen koostumus muuttuu öljymäiseksi )


Käyttö:

1 kertaa päivässä ulkoisesti, suihkutetaan suoraan iholle. Kevyt hieronta lisää vaikutusta. 

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Kirjoita aihe-kenttään tuotteen nimi, kiitos.

(kaavake ei näytä meille, minkä tuotteen kohdalla se on lähetetty)

Vastaamme mielellämme ja mahdollisimman nopeasti kysymyksiisi!