Good Pellets -Olkipelletti lava 1000kg, 20kg säkkejä

Good Pellets -Olkipelletti lava 1000kg, 20kg säkkejä
Good Pellets -Olkipelletti lava 1000kg, 20kg säkkejä Good Pellets -Olkipelletti lava 1000kg, 20kg säkkejä Good Pellets -Olkipelletti lava 1000kg, 20kg säkkejä

Lavalla on 50 x 20kg säkkejä olkipellettiä eli lava painaa 1000kg. Pienet säkit ovat käteviä käsitellä ja helppo varastoida.

310,00 €
Tämä on esittelytuote.

Good Pellets -Olkipelletti lavallinen 20kg säkkejä 

Lavalla on 50 x 20kg säkkejä olkipellettiä eli lava painaa 1000kg. 

Pienet säkit ovat käteviä käsitellä ja helppo varastoida.Olkipelletti on yksi edullisimmista kuivikemateriaaleista. Olkipelletissä on tutkitusti vähiten homeitiöitä verrattuna muihin kuivikkeisiin, sekä lannan mukana poistuvan kuivikkeen määrä on yksi pienimpiä.


Oljesta valmistettu pelletti on puhdas lisäaineeton luonnontuote. Olkipelletillä on erinomainen imukyky (noin +300 % omapainosta). Tuote on hygieeninen, koska olki kuivataan aina ennen pelletöintiä ja kuumennetaan valmistusprosessin aikana noin +100°C. Kun käytät olkipellettiä, on karsinan siivoaminen nopeaa, poistat vain paakut. Olkipellettiä sisältävän lannan jatkokäsittely on helppoa, pelletti kompostoituu nopeasti ja on käytettävissä esimerkiksi lannoitteena jo noin 3 kk kuluttua. Myös lantajätteen varastointi helpottuu, sillä pellettiä kuluu huomattavasti vähemmän kuin muita kuivikkeita oikealla käytöllä.


Good Pellets -olkipelletti


 • Sitoo hyvin hajut (ammoniakki) ja kuivattaa talli-ilmaa
 • Helppo karsinoiden siivous
 • Nopea jälkikäsittely -valmista pellolle jo 3 kuukauden kuluttua
 • Raaka-aineena on vehnänolki, ei lisäaineita
 • Pöly vapaa - käytämme 3-kertaista pölynpoistojärjestelmää
 • Ei bakteereita - oljet käsitellään lämmöllä homeen ja sienten välttämiseksi
 • Pellettien pituus on 5-20 mm, halkaisija 8 mm tai 10 mm
 • Kosteuspitoisuus <12%. (takaamme tämän)


Olkipelletti on yksi edullisimmista kuivikemateriaaleista ja siinä on tutkitusti vähiten homeitiöitä verrattuna muihin kuivikkeisiin


Käyttöohjeet:

Poista vanha kuivike ja pese karsina perusteellisesti. Kaada lattialle tasaisesti riittävä määrä olkipellettiä, suositus on noin 5 cm kerros. Hevonen talloo pelletit rikki ja ne alkavat avautua. Voit myös kastella kevyesti, jos haluat nopeuttaa pellettien avautumista. Olkipelletit antavat pehmeän ja kestävän pohjan.


Työ:


Poista vain lanta ja märät osat (Paakut) Suositeltava määrä on lisätä noin 10-20kg viikossa 9 m2 karsinalle.


Toimitusvaihtoehdot: Nouto, Rahtihintaa voit tiedustella oscar@kirahvioy.fi, rahti sovitaan ja laskutetaan aina erikseen, sitä ei voi maksaa verkkokaupassa.

Paino:
1000 kg
Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Kirjoita aihe-kenttään tuotteen nimi, kiitos.

(kaavake ei näytä meille, minkä tuotteen kohdalla se on lähetetty)

Vastaamme mielellämme ja mahdollisimman nopeasti kysymyksiisi!