Back on Track Royal Tallisuojat

Back on Track
Back on Track Royal Tallisuojat
Back on Track Royal Tallisuojat Back on Track Royal Tallisuojat

Back on Track Royal tallisuojia käytetään hevosen jaloissa verenkierron parantamiseksi, mikä puolestaan ehkäisee turvotusta, vähentää tulehduksia, nopeuttaa par

99,90 €
Toimitusaika 10 - 20 työpäivää

Back on Track Royal tallisuojia käytetään hevosen jaloissa verenkierron parantamiseksi, mikä puolestaan ehkäisee turvotusta, vähentää tulehduksia, nopeuttaa paranemisprosessia sekä ennaltaehkäisee loukkaantumisia.

Suojissa on tarranauhakiinnitys, jonka ansiosta ne on nopeat laittaa jalkoihin ja ottaa pois. Irrotettava vuori, jonka voi pestä erikseen.

 Päälipuoli on Welltexiä sisältävää polypropyleeniä. Paksu polyester-vanu. 


Erittäin monet hevosenomistajat ja valmentajat sanovat, että paras ja helpoin tapa saada turvotukset laskemaan hevosen jaloista on käyttää Back on Trackin Tallisuojia. Tallisuojat ovat todella helppokäyttöiset. Vahvoilla tarroilla on helppo nopeasti kiinnittää patja hevosen jalkaan parhaaseen mahdolliseen asentoon tarvitsematta varoa sen olevan liian tiukka. Patjan muoto ylettyy täydellisesti ruununrajaan saakka. Tallisuojat soveltuvat erinomaisesti myös kuljetukseen! Tallisuojat ovat helppokäyttöiset ja nopeat pukea sekä riisua. Suojien ulkokuori on neopreeniä. Pehmeän sisäpatjan voi irroittaa ulkokuoresta, joten ne ovat helposti pestävät. Tarrapatjojen sisäpinta on keraamista jauhetta sisältävää polypropyleeniä, patjassa on paksu ja pehmeä polyesteritäyte. Saatavana myös vaihtokuoria.

Myydään pareittain. 

Saatavilla kolme eri kokoa  (korkeus) : S = 35cm , M = 40cm ja L = 45 cm. 


Materiaali ja Pesuohjeet
Tyg: 100% Polypropylen keramtextil, Stoppning 100% Polyester keramfiber, Skal: 100% Neopren


Pesu enintään 40 astetta, hellävarainen pesuohjelma.
Paino:
1000 g
Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Kirjoita aihe-kenttään tuotteen nimi, kiitos.

(kaavake ei näytä meille, minkä tuotteen kohdalla se on lähetetty)

Vastaamme mielellämme ja mahdollisimman nopeasti kysymyksiisi!