Back on Track Fleecepintelit

Back on Track
Back on Track Fleecepintelit
Back on Track Fleecepintelit

Back on Track Fleecepintelit kääritään suoraan hevosen jalkoihin, jolloin ne vaikuttavat tehokkaimmin. Ne on helppo kääriä eikä niiden alle tarvitse laittaa pa

72,00 €
Toimitusaika 2 - 14 Työpäivää

Back on Track Fleecepintelit kääritään suoraan hevosen jalkoihin, jolloin ne vaikuttavat tehokkaimmin. Ne on helppo kääriä eikä niiden alle tarvitse laittaa patjaa. Fleecepinteli on elastinen, joten se on helppokäyttöinen treenatessa.

Nämä pintelit soveltuvat täydellisesti ratsastuskäyttöön. Voit ratsastaa tai liikuttaa hevosta muulla tavoin pintelien käytön aikana vahvistaaksesi niiden Back on Track -vaikutusta.

Liikunnan aikana hevonen tuottaa enemmän lämpöä kuin karsinassa seisoessaan ja Back on Track pintelit heijastavat lämmön takaisin

Pintelien tulee olla suoraan kontaktissa ihoon ilman välikerroksia. Älä jätä pinteleitä jalkoihin yön yli, sillä ne saattavat silloin liian tiukalle käärittyinä aiheuttaa painevaurioita.Fleecepintelit on valmistettu 100 % keraamisesta kankaasta. Nämä fleecepintelit ovat joustavat, mikä tekee niistä erinomaiset ratsastus- tai ajokäyttöön.Pintelit myydään pareittain.

Väri musta

Fleecepintelit myydään pareittain

Teknisiä lisätietoja:

Vuori: 100 % keraaminen polypropeenikangas, Pintakangas: 100 % keraaminen polyesterikangas.Koko: 3,35 mx 12 cm.


Pesuohjeet:


Pese korkeintaan 40 asteen lämpötilassa hellävaraisella pesuohjelmalla.

Paino:
800 g
Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Kirjoita aihe-kenttään tuotteen nimi, kiitos.

(kaavake ei näytä meille, minkä tuotteen kohdalla se on lähetetty)

Vastaamme mielellämme ja mahdollisimman nopeasti kysymyksiisi!