Back on Track Selänlämmitin 100cm x 100cm

Back on Track
 Back on Track Selänlämmitin 100cm x 100cm
 Back on Track Selänlämmitin 100cm x 100cm  Back on Track Selänlämmitin 100cm x 100cm

Terapeuttinen selänlämmitin rentouttaa lihaksia ja auttaa toipumaan selän alueen lihasvammoista.

86,00 €
Toimitusaika 10 - 20 arkipäivää


Back on Track Selänlämmitin 100cm x 100cm

Peittää tärkeimmät lihakset selässä, lantiolla ja ristiselässä. Selänlämmittäjää käytetään paikallisiin selän lihasongelmiin, lisäämään notkeutta ja liikkuvuutta selkään sekä ennaltaehkäisevänä ennen ja jälkeen kilpailun/ harjoituksen.Koko sisä- ja päällyskangas on polypropyleeniä, joka sisältää keramiikkajauhetta. Kankaiden välissä on ohut täyte.Selänlämmittäjässä on tarranauha koko pituudelta, jolloin se on helppo kiinnittää tavallisiin loimiin. Tarranauhan vastakappaleen voi ommella esim. talliloimeen. Lisäksi selänlämmittäjässä on nylonlenkit esim. loimivyölle ja 4 kpl metallisia D-renkaita.


Terapeuttinen selänlämmitin rentouttaa lihaksia ja auttaa toipumaan selän alueen lihasvammoista.

Tämä terapeuttinen selänlämmitin on valmistettu ainutlaatuisesta Welltex-kankaasta - polyesteristä, johon on upotettu hienojakoista keraamista jauhetta. Materiaali on suunniteltu heijastamaan hevosen kehon omaa lämpöä ja muuttamaan sen rauhoittavaksi infrapunalämmöksi, joka lievittää lihasten, jänteiden ja nivelten kipu- ja tulehdustiloja. Toimii niin vammojen ennaltaehkäisyssä kuin niiden hoidossakin. Selänlämmittimen avulla voit lämmittää hevosesi selkälihakset ennen harjoitusta tai lepuuttaa väsyneitä lihaksia. Ainutlaatuinen materiaali heijastaa kehon lämpöä ja rentouttaa lihaksia. Selänlämmitin pysyy hyvin paikoillaan nailonvyön avulla, joten selänlämmitin sopii erinomaisesti käytettäväksi ennen kilpailuja, ennen treenejä tai vaikka yöllä hevosesi talliloimen alla. Tarranauhat voidaan irrottaa ja selänlämmittimen voi myös halutessaan ommella kiinni olemassa olevaan loimeen.

Tuoteominaisuudet:

Terapeuttinen selänlämmitin alkulämmittelyn tai loppuverryttelyn tueksi
Sopii erinomaisesti hevosille, joilla on selkäkipuja tai hitaasti lämpenevät selkälihakset
Toimii niin vammojen ennaltaehkäisyssä kuin niiden hoidossakin
Rauhoittava infrapunalämpö lievittää kipua
Koko - 100cm x 100cm
Tarranauha on irrotettavissa ja selänlämmitin voidaan myös ommella kiinni olemassa olevaan loimeen tai käyttää yksinään nailonvyöllä kiinnitettynä

Teknisiä lisätietoja:

Materiaali: 100 % polypropeenia, johon on sulautettu vallankumouksellista, keraamista Back on Track kuitua.
Väri musta
Pesuohjeet:

Konepesu 30 asteen lämpötilassa miedolla pesuaineella.Huomio:Älä käytä huuhteluainetta.EI rumpukuivausta, koska tuote saattaa mennä pilalle. Ainoastaan ripustuskuivaus.EI SAA silittää korkeammalla kuin 50 asteen lämmöllä.

Paino:
2000 g
Samankaltaiset tuotteet
Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Kirjoita aihe-kenttään tuotteen nimi, kiitos.

(kaavake ei näytä meille, minkä tuotteen kohdalla se on lähetetty)

Vastaamme mielellämme ja mahdollisimman nopeasti kysymyksiisi!