Baileys Garlic 1 kg

Baileys
Baileys Garlic 1 kg
Baileys Garlic 1 kg

Baileysin Garlic Supplement sisältää luonnollista valkosipuliöljyä, joka sisältää korkean määrän allisiinia.

17,80 €
Saatavuus Varastossa
TOIMITUSAIKA 0 - 5 työpäivää

Baileys Garlic Supplement vahvistaa hevosen vastustuskykyä.


Valkosipulia on käytetty jo pitkään tukemaan hengitysteiden hyvinvointia ja suoliston toimintaa sekä myös luonnollisena hyönteiskarkotteena. Valkosipulin sisältämä allisiini on ainesosa jota on pääosin kiittäminen tästä moninaisesta vaikutuksesta. Allisiini on luonnollinen rikin lähde ja se on antibioottinen yhdiste. Sillä on kyky estää bakteereiden, hiivojen ja sienten kasvua sekä myös virusten lisääntymistä.


Tämän lisäksi valkosipuli sisältää myös paljon vitamiineja ja mineraaleja, joilla on voimakkaita antioksdanttisia vaikutuksia. Antioksidantti on kemiallinen yhdiste, joka estää toisten yhdisteiden hapettumista. Biologisissa järjestelmissä antioksidantit tasapainottavat oksidatiivisen stressin aikaansaamia haitallisia reaktioita ja ovat siten välttämättömiä elimistön terveenä säilymiselle.


Baileysin Garlic Supplement sisältää luonnollista valkosipuliöljyä, joka sisältää korkean määrän allisiinia. Valkosipuliöljy on sekoitettu ravinteikkaaseen jauhemaiseen pohjaan jotta valmistetta on helppo käyttää ja annostella hevoselle ympäri vuoden.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Kirjoita aihe-kenttään tuotteen nimi, kiitos.

(kaavake ei näytä meille, minkä tuotteen kohdalla se on lähetetty)

Vastaamme mielellämme ja mahdollisimman nopeasti kysymyksiisi!