QHP Birgit Ratsastussaappaat extra wide, extraleveä pohje

QHP
QHP Birgit Ratsastussaappaat extra wide, extraleveä pohje
QHP Birgit Ratsastussaappaat extra wide, extraleveä pohje QHP Birgit Ratsastussaappaat extra wide, extraleveä pohje QHP Birgit Ratsastussaappaat extra wide, extraleveä pohje QHP Birgit Ratsastussaappaat extra wide, extraleveä pohje

Viimeinkin nahkasaappaat, jotka joustavat ja muotoutuvat monenlaiseen pohkeen malliin! Nyt myös extraleveällä pohkeella.

157,00 €
TOIMITUSAIKA 6 - 14 työpäivää

QHP Birgit Ratsastussaappaat extra wide, extraleveä pohje

Viimeinkin nahkasaappaat, jotka joustavat ja muotoutuvat monenlaiseen pohkeen malliin!

Varren ulkopuoli on valmistettu elastisesta synteettisestä nahasta, ja varren sisäpuoli ja kenkäosa on puolestaan valmistettu nahasta.Tästä syystä saappaan pohkeen kohta joustaa hyvin ja saappaat sopivat monelaisille pohkeille. Saappaat tukevat jalkaa hyvin, sillä joustavuuden ansioista ne istuvat käyttäjällensä, eivätkä jää myöskään liian väljiksi.

Saappaissa on takana kokopitkä vetoketju, joten ne on helppo laittaa jalkaa. Vetoketjun yläpäässä on joustava läppä ja  alaosassa nahkainen läppä joka suojaa vetoketjun päitä. Vetoketjussa on pieni  nauha, joka helpottaa vetoketjun käyttöä. Sen saa halutessaan pois.


Jalkaosa on tehty lehmännahasta ja saappaan pohja on kumia. Kuminen pohja suojaa saapasta ja sen pieni kuvio antaa pitoa niin kävelessä kuinn ratsastaessa. 


  • Värit: Musta
  • Koot: 36 - 42
  • Materiaali: lehmännahka, polyuretaani
  • Materiaali vuori: polyesteri
  • Pohjallinen: KumiOnko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Kirjoita aihe-kenttään tuotteen nimi, kiitos.

(kaavake ei näytä meille, minkä tuotteen kohdalla se on lähetetty)

Vastaamme mielellämme ja mahdollisimman nopeasti kysymyksiisi!