Chia de Gracia MSM 650g

Chia de Gracia MSM 650g

20,80 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 20,80 €
sis. 14 % ALV
MSM on hyvä tuki nivel-ja lihasvammojen hoitoon sekä lihasjäykkyyteen.
Toimitus 6-14 arkipäivää

Chia de Gracia MSM 650g

MSM on orgaaninen rikkiyhdiste, jota voidaan käyttää yhdessä muiden luontaistuotteiden kanssa vahvistamaan hevosen ravintoaineiden imeytymistä ja vaikutusta.

 

MSM on hyvä tuki nivel-ja lihasvammojen hoitoon sekä lihasjäykkyyteen.  MSM vaikuttaa kollageeni-proteiinin muodostumiseen, jolloin se nopeuttaa lihasvammojen paranemista ja lievittää lihasarkuutta.MSM auttaa turvaamaan nivelten ja jänteiden normaalia toimintaa, sillä rikki toimii elimistössä muun muassa nivelpintojen, rustojen ja sidekudosten rakennusaineena.

 

MSM on tärkeä ravintoaine, jolla on vaikutusta mm. hevosen terveen ihon, karvan & jouhien sekä kavioiden ja sidekudosten kasvuun.  Keho tarvitsee MSM:ää terveiden luiden, nivelten, nivelsiteiden ja jänteiden rakentamiseksi, oikeanlaisen entsyymitoiminnan turvaamiseksi ja happo-emästasapainon, hormonitasapainon ja immuunijärjestelmän toiminnan varmistamiseksi. Kaikki solut tarvitsevat MSM:ää kasvaessaan.

Annostus hevonen 500 kg:

Nivelvaivat 1- 5 rkl  / vrk

Lihasvammat ja kesäihottuma  2 - 8 rkl / vrk

koirat: 0,5 tl - 3 tl / vrk

Maksimivuorokausiannostus 1,5- 2 g / vrk / hevosen / koiran painokilo.

 

Käyttö: hevosille / koirille nivelille, rustoille, lihaksille, iholle ja ravintoaineiden imeytymisen tehostamiseen. Kesäihottumahevosille mm. omega-rasvahappolisän imeytymisen tehostojana.

 

MSM-jauhe 99,9%, tislattu neljään kertaan.