RE-LEVE Mix Täysrehu 20 KG

RE-LEVE Mix Täysrehu 20 KG
RE-LEVE Mix Täysrehu 20 KG
49,00 €
Saatavuus Varastossa
TOIMITUSAIKA 0 - 5 työpäivää

RE-LEVE®-MIX on vilja- ja sinimailaton, vähän tärkkelystä (8%), vähän sokeria (6%) sisältävä sekoitus.

 Se on erityisesti suunniteltu korvaamaan kaikki viljapohjaiset täysrehut niille hevosille ja poneille, jotka ovat hermostuneita tai reagoivat haitallisesti korkeaan vilja- ja tärkkelyspitoisuuteen. Helposti sulavat ”superkuidut” ja korkea öljypitoisuus vähentävät riippuvuutta tärkkelyksestä energia- eli kalorilähteenä.

 Matala tärkkelys, korkea kuitu- ja öljypitoisuus tekevät RE-LEVE®-MIX:istä myös sopivan hevosille ja poneille, jotka ovat alttiita kärsimään mahahaavasta.RE-LEVE®-MIX:in sisältämä hivenainepaketti on Kentucky Equine Researchin tuottama ja sisältää kelatoituja hivenaineita, jotka imeytyvät perinteisiä epäorgaanisia hivenaineita helpommin. Kelatoidut hivenaineet täydentävät luonnollista stressin sietokykyä ja vahvistavat immuunijärjestelmää parantamalla ihon ja karvan laatua. 

Korkeat antioksidanttipitoisuudet, kuten orgaaninen E-vitamiinin lähde ja seleeni, sekä lisätty elävä hiiva edistävät paksusuolen terveyttä.Jotta rehu olisi mahdollisimman maittava, siihen on kapsuloitu mustaherukan makua. Maun kapsulointi tarkoittaa, että se on suojattu ja vapautuu fyysisen pureskelun kautta. Kapselointi on hyödyllisempää kuin esanssit ja öljyt, koska molemmissa viimeksi mainituissa tapauksissa maku on heikko ja katoaa helposti.

RE-LEVE®-Mix sisältää nyt BMC:n, joka on biologisesti helposti saatavilla oleva vitamiinien ja kivennäisaineiden lähde. Nämä puolestaan ovat välttämättömiä luuston kehitykselle sekä mahan ja ruuansulatuskanavan normaalille tasapainolle. Kentuckyn hevostutkimuksessa tehdyt tulokset osoittivat, että BMC® lisää merkittävästi luun luonnollista tiheyttä korkean suorituskyvyn hevosilla. Lisäksi BMC® tukee hevosten ruoansulatuskanavan terveyttä, koska se puskuroi liiallista happoa mahassa ja paksusuolessa.

RE-LEVE®-MIX perustuu laajaan yliopiston kanssa yhteistyössä tehtyyn tutkimukseen, josta on vastannut tohtori Stephanie Valberg Minnesotan yliopistossa ja Kentucky Equine Research. Tavoiteena oli suunnitella rehu, joka tarjoaisi kilpahevoselle riittävän energiatason ylläpitämään suorituskykyä ja lihaskuntoa käyttämällä viljattomia energialähteitä. Kentucky Equine Researchin yhteistyössä tohtori Stephanie Valbergin tekemät tulokset myös osoittivat, että hevosilla oli enemmän lihasvaurioita, kun niitä ruokittiin korkealla tärkkelysruokavaliolla.

 RE-LEVE®-Mixille on myönnetty BETA Assurance -merkki (British Equestrian Trade Association), joka tarkoittaa, että tuote on soveltuva mahahaavasta kärsiville hevosille. RE-LEVE®-Mix soveltuu:Sopii hermostuneille ja voimakkaan temperamentin omaaville hevosille ja poneille, jotka usein reagoivat haitallisesti korkeaan tärkkelykseen. Rehulle on myönnetty BETA Assurance -merkki (British Equestrian Trade Association), joka tarkoittaa, että tuote on soveltuva hevosille mahahaavasta kärsiville hevosille ja poneille. 

Ominaisuudet:

Vilja- ja sinimailaton koostumus.

'Kapsuloitu mustaherukan maku lisää maittavuutta.

Probioottinen hiiva kuitujen optimaaliseen pilkkomiseen ja paksusuolen terveyden ylläpitämiseksi.

Täysi kirjo vitamiineja ja kelatoituja hivenaineita terveyden optimoimiseksi.

Erinomainen antioksidanttisuoja luonnollisen E-vitamiinin, seleenin ja C-vitamiinin avulla.

Sisältää BMC:ää edistämään normaalia luuston kehitystä sekä ruoansulatuskanavan terveyttä.

Sisältää pitkäaikaisia energialähteitä, jotka sopivat optimoimaan kestävyyttä suoritushevosilla.

Voidaan syöttää sellaisenaan, mutta suositellaan annettavaksi kostutettuna maittavuuden lisäämiseksi. Yksittäisen ruoka-annoksen ei tulisi ylittää 1,2 kg ( Ponit ) ja 2 kg ( Hevoset ). Mikäli päiväannos ylittää edellämainitut arvot tulisi ruokinta suorittaa kahdessa tai kolmessa erässä.

 Re-Leve on punnittava, koska se on vastaavia rehuja kevyempää ( litrapaino n. 550 g ). Ruokintaohjeiden noudattaminen varmistaa riittävän vitamiinien ja hivenaineiden saannon. Voidaan annostella All-out täydennysrehun kanssa.


Ruokintaohjeet:


Hevosen paino / Normaali rasitus / Kova rasitus

300 - 420 kg 1 - 1,5 kg/pv 1,5 - 2,0 kg/pv

420 - 520 kg 1,5 - 2,5 kg/pv 2,5 - 3,0 kg/pv

520 - 600 kg 2,5 - 3,0 kg/pv 3,5 - 4,0 kg/pv


Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Kirjoita aihe-kenttään tuotteen nimi, kiitos.

(kaavake ei näytä meille, minkä tuotteen kohdalla se on lähetetty)

Vastaamme mielellämme ja mahdollisimman nopeasti kysymyksiisi!