YEA-SACC 1026 ERIKOISHIIVA 500 G

YEA-SACC 1026 ERIKOISHIIVA 500 G

24,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 24,00 €
sis. 14 % ALV
Elävä hiiva 1026 estää nopean pH:n pudotuksen (happamuuden lisäys) suolistossa ja siten hiivatuote vähentää kolikkien muodostumista
Toimitus 0-5 arkipäivää

YEA-SACC 1026 ERIKOISHIIVA 500 G

Amerikkalainen erikoishiiva Yea-Sacc 1026 on tarkoitettu suolistoflooran stabilointiin.

Alkuperältään Saccharomyes cerevisae-kantaa CBS 493.94


Yea-Sacc on tuote, joka on saatu kasvattamalla panimohiivalajiketta 1026 maissi-,melassi-mallas-ja hivenaineliuoksessa. Varovaisesti kuivattamalla on saatu tuote, jossa on mukana elävää hiivaa ja ravinnejäämät sekä muodostuneet aineenvaihduntatuotteet. Tuotteessa säilyvät entsyymit aktiivisina ja erikoisesti kuituja hajoittavat entsyymit edesauttavat mm. heinän sulavuutta ja siten energian saanti kasvien hiilihydraateista parantuu. Samalla muiden ravintoaineiden, joiden hyväksikäyttöä kuitu vähentää, saanti ravintoon parantuu. Tuotteen aineenvaihduntatuotteet parantavat myös suoliston mikrobikantaa, ja siten tuovat oman osansa hevosen terveydelle.


Elävä hiiva 1026 estää nopean pH:n pudotuksen (happamuuden lisäys) suolistossa ja siten hiivatuote vähentää kolikkien muodostumista. Tuotteen positiivinen vaikutus hevosille on tieteellisesti osoitettu monissa tutkimuksissa USA:ssa ja Euroopassa.

Yea-Sacc vaikuttaa paksusuolessa ja pitää paksusuolen olosuhteet suotuisina tärkeille, kuituahajoittaville mikrobeille.


Edellä mainittujen tutkimustulosten lisäksi Yea-Sacc-hiivan, jos sitä syötetään tammoille ennen varsomista, on todettu lisäävän tamman maidon energiaa, sokeri-, proteiini- ja aminohappopitoisuutta. Heinän ja kauran sisältämä fosfori hyödyntyy 50 % paremmin. Tämä on tärkeää koska fosforia tarvitaan luuston muodostukseen.


Koostumus: 100 % elävää hiivaa.


Ruokintaohjeet: n. 10 g/päivä (1 mitta).


Pakkauskoko: 500 g, riittää 10 g:n ylläpitoannostuksella 50 päivää.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.