Deep Breath 1,7kg

Deep Breath 1,7kg

49,80 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 49,80 €
sis. 14 % ALV
Deep Breath on hevosen hengitysteiden optimaaliselle toiminnalle sekä luontaiselle terveydelle tarkoitettu yrttisekoitus.
Toimitus 1-5 arkipäivää

Deep Breath on hevosen hengitysteiden optimaaliselle toiminnalle sekä luontaiselle terveydelle tarkoitettu yrttisekoitus.

Deep Breath sisältää timjamia, rohtosalkoruusun juurta, valkosipulia, aniksen siemeniä, lakritsinjuurta, piparminttua, islanninjäkälää sekä hyppysellisen rakkautta .


Timjamilla on desinfioivia, limaa irrottavia ja hengitysteiden toimintaa tukevia ominaisuuksia, minkä vuoksi se on useiden yskänlääkkeiden raaka-aine. Piparminttu rauhoittaa ja tukee hengitysteiden toimintaa. Anis irrottaa limaa ja hillitsee yskää ja parantaa rehun maittavuutta. Myös lakritsinjuuri on hyvä liman irrottaja. Islanninjäkälä parantaa yleiskuntoa ja lievittää yskänärsytystä. Rohtosalkoruusunjuuri sisältää lima-aineita, jotka suojaavat limakalvoja ja sitä käytetään usein hengitystiesairauksien hoidossa. Valkosipuli auttaa ylläpitämään vastustuskykyä sekä ylläoitää hengitysteiden normaalia terveyttä ja toimintaa.


Annostus: hevonen 500 kg: 1 dl päivässä muun rehun seassa. Lämpimässä vedessä hauduttaminen tehostaa vaikutusta. Annos voidaan myös jakaa kahteen eri kertaan ja antaa sekä aamuisin että iltaisin.


1 dl painaa noin 25g. Desin annostuksella pakkaus kestää 68 päivää.


Ei kantaville tammoille. Kilpailtaessa suositellaan 4 vrk varoaikaa.


Jos käytössä muita lääkkeitä, on rohtosalkoruusun käytöstä neuvoteltava lääkärin kanssa, sillä se vaikuttaa lääkeaineiden imeytymiseen. Koska rohtosalkoruusu alentaa verensokeria, se voi häiritä diabeetikon insuliinilääkitystä.Hengitystiesairauksia kuten yskää, nuhaa & tukkoisuutta hoidetaan parhaiten tukemalla eläimen elimistön omaa immuunipuolustusjärjestelmää. Hyviä tuotteita puolustusjärjestelmän tukemiseen ovat mm. valkosipuli, nokkonen, tyrni sekä muut marjat ja kasvit, jotka sisältävät runsaasti vitamiineja ja hivenaineita. Ennaltaehkäisy on aina paras ja siihen hyvä tuote on Immune Boost.


Hengitysteitä avaavia ja vahvistavia kasveja ovat mm. timjami, piparminttu, anis, islanninjäkälä ja havukasvit. Mesiangervo ja paju on hyödyllisiä salisyylihapon ansiosta, tulehdusta poistaa myös siankärsämö. Myös puhkurihevosen elämää voidaan helpottaa yrttien avulla. Puhkurista kärsivön hevosen ruokavalioon kannattaa lisätä säännöllisesti valkosipulia. Nokkonen ja siankärsämö vähentävät yliherkkyyttä.

Tuotenumero: 6430057450673