Rakkolevä 650g

Chia de Gracia
Rakkolevä 650g
Rakkolevä 650g

Erinomainen lisä hevosille, joilla on huonolaatuiset tai hauraat kaviot, tai huono turkki tai jouhet. Merilevä sopii hyvin annettavaksi karvanvaihdon yhteydessä

18,80 €
Saatavuus Varastossa
TOIMITUSAIKA 1 - 5 työpäivää

Rakkolevä sisältää runsaasti aminohappoja sekä vitamiineja ja kivennäisaineita, erityisesti jodia ja kaliumia. Merilevässä olevat vitamiinit ja kivennäiset ovat luonnostaan oikeassa keskinäisessä suhteessa ja näin parantavat toinen toisensa hyväksikäyttöä. Jodi auttaa kilpirauhasen toimintojen säätelyssä ja sen toiminnan ylläpitämisessä. Jodi on myös tulehdusta estävä aine ja se auttaa kolottavien niveloireiden lievityksessä. Merilevän antibakteeriaaliset ominaisuudet torjuvat bakteeri- ja virustartuntoja.

 

Erinomainen lisä hevosille, joilla on huonolaatuiset tai hauraat kaviot, tai huono turkki tai jouhet. Merilevä sopii hyvin annettavaksi karvanvaihdon yhteydessä helpottamaan prosessia ja tehostamaan aineenvaihduntaa.

 

Merilevä sisältää myös algiinihappoa, joka on ravintokuitu, joka auttaa pitämään ruuansulatuksen ja aineenvaihdunnan kunnossa. Algiinilla on myös elimistöä puhdistava vaikutus.  Levässä  on myös toista kuitua, fucoidania, joka puolestaan auttaa kolesterolin ja glukoositasojen alentamisessa.

 

Erinomainen hevosen vitamiini- ja kivennäislisä!

Merilevä sisältää:

A-, B1,- B2-, B3-, B12-, C-, D-, E-, H- (biotiini), K-vitamiineja, karoteenia, pantoteenihappoa ja foolihappoa. Kivennäisistä kalium, kalsium, kloori, natrium, magnesium, boori, fosfori, strontium, jodi, rauta, sinkki, mangaani.
 

Annostus: hevonen 500g: 15-50 g/ pvä. Huom. Max.annostus 50 g/ pvä.

Koira: 1 tl - 3 rkl. Huom! Max annostus n. 10 g / pvä.

 

Chia de Gracian merilevä kerätään puhtailta alueilta ja analysoidaan, joten sen syöttäminen ravinnoksi on turvallista ilman pelkoa raskasmetalleista.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Kirjoita aihe-kenttään tuotteen nimi, kiitos.

(kaavake ei näytä meille, minkä tuotteen kohdalla se on lähetetty)

Vastaamme mielellämme ja mahdollisimman nopeasti kysymyksiisi!