Merileväjauhe 650 g

Merileväjauhe 650 g

19,80 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 19,80 €
sis. 14 % ALV
Hevosen & koiran erinomainen vitamiini- ja kivennäislisä sekä monipuolinen ravintokasvi. Jopa 70 erilaista hivenainetta!
Toimitus 1-5 arkipäivää

Merilivä sisältää runsaasti aminohappoja sekä vitamiineja ja kivennäisaineita, erityisesti jodia ja kaliumia. Yhteensä rakkolevästä on tutkittu jopa 70 erilaista kivennäis- ja hivenainetta!


Jodi mm. edistää hermoston normaalia toimintaa ja ihon pysymistä normaalina. Kalium vaikuttaa mm. hermoston ja lihaksiston toimintaan. Jodi vaikuttaa myös kilpirauhasen toimintojen säätelyyn ja sen toiminnan ylläpitämiseen.


Merilevässä olevat vitamiinit ja kivennäiset ovat luonnostaan oikeassa keskinäisessä suhteessa ja näin parantavat toinen toisensa hyväksikäyttöä. Merilevällä on myös antibakteeriaalisia ominaisuuksia. Merilevät sisältävät myös huomattavia määriä tyydyttymättömiä rasvahappoja.


Erinomainen kivennäis-, hivenaine- ja vitamiinipitoinen ravintotäydentäjä hevosille, joilla on huonolaatuiset tai hauraat kaviot, tai huono turkki tai jouhet. Merilevä sopii hyvin annettavaksi karvanvaihdon yhteydessä helpottamaan prosessia ja ylläpitämään elimistön normaalia aineenvaihduntaa. Tukee elimistön omaa vastustuskykyä.


Merilevä sisältää myös algiinihappoa, joka on ravintokuitu, joka auttaa pitämään ruuansulatuksen ja aineenvaihdunnan kunnossa.


Erinomainen ja supermonipuolinen joka hevosen / koiran vitamiini- ja kivennäislisä!


Merilevä sisältää:


A-, B1,- B2-, B3-, B12-, C-, D-, E-, H- (biotiini), K-vitamiineja, karoteenia, pantoteenihappoa ja foolihappoa. Kivennäisistä kalium, kalsium, kloori, natrium, magnesium, boori, fosfori, strontium, jodi, rauta, sinkki, mangaani.


Annostus:

Hevonen 500g:

15 - 50 g/ pvä. Huom. Max. annostus 50 g/ pvä.


Koira:

alle 5 kg: 1 g / pvä, yli 15 kg:  8 g / pvä.  Huom! Max annostus n. 10 g / pvä.


Jauhe: 1 rkl = 15 g.
Chia de Gracian levä kerätään puhtailta alueilta ja analysoidaan, joten sen syöttäminen ravinnoksi on turvallista ilman pelkoa raskasmetalleista.