Baileys Ease & Excel 20kg

Baileys
Baileys Ease & Excel 20kg
Baileys Ease & Excel 20kg

Rehu sopii erinomaisesti massan kasvatuksen tukemiseen, lihavuuskunnon ylläpitoon ja tukemaan suorituskykyä.

45,00 €
Tämä on esittelytuote


Ease & Excel on ihanteellinen rehu kaikille hevosille ja poneille jotka tarvitsevat vähätärkkelyksisen ruokavalion. Rehu sopii erinomaisesti massan kasvatuksen tukemiseen, lihavuuskunnon ylläpitoon ja tukemaan suorituskykyä.

 

Ease & Excel sisältää paljon superkuituja, jotka ovat hyvin sulavia ja vapauttavat paljon hitaasti vapautuvaa energiaa. Kuidun lähteet sisältävät myös paljon liukenevia kuituja, pektiinejä, jotka muuttavat rakennettaan happamissa olosuhteissa. Pektiinien muuttunut rakenne muistuttaa limaa ja sen on osoitettu sitovan ja paksuntavan mahan limakalvoja suojaten sitä happohyökkäykseltä

 

Rehu ei sisällä lainkaan viljahiutaleita. Näin varmistetaan minimaalinen tärkkelyspitoisuus ja tehdään rehusta ihanteellinen vaihtoehto stressaaville, helposti hermostuville hevosille, samoin kuin niille joilla on lääketieteellinen vaatimus vähätärkkelyksiseen rehuun, kuten hevosilla jotka kärsivät mahahaavan oireista.

 

Ease & Excel sisältää Outshinea tarjoamaan hitaasti vapautuvia kaloreita ja alfalfa haketta, joka rohkaisee hevosta pureskelemaan rehua tuottaen luonnollista vatsahappoja puskuroivaa sylkeä.  Rehu sisältää myös laajan kirjon vitamiineja ja Bioplex® kivennäisaineita sekä korkeita pitoisuuksia antioksidantteja C- ja E- vitamiineista sekä Sel-Plex® seleeniä tukemaan terveellistä lihasten toimintaa, suorituskykyä ja vastuskykyä.

 

Tilaustyönä rehuun lisätty tuote Protexinilta sisältää luonnollisia antasidejä puskuroimaan ylimääräisiä vatsahappoja sekä muita tärkeitä ainesosia rauhoittamaan ja suojaamaan vatsaa. Tuotteen pre- ja probiootit tukevat suoliston tervettä mikroflooraa, rohkaisten tehokasta ruoansulatusta ja stimuloiden kuitujen sulamista, jotka molemmat ovat erityisen tärkeitä hevosilla, joiden rehun imeytyvyys voi olla rajoitettua.Energia13 MJ / KG
Proteiini 13%
Öljy 10,5%
Kuitu 18%
Ash 8%
Tärkkelys 8%
Sokeri6%


Sisältää: Soijapapukaura, kaurajauho, sinimailanen , sinimailanen ja vihreän kauran olki, soijaöljy, rankki, jauhetut juurikasmassat, mikronisoitu vehnä, soijajauho, melassi, mikronisoidut soijapavut, mikronisoidut pellavansiemenet, vehnärehut, vitamiinit ja mineraalit, dikalsium Fosfaatti, kalsiumkarbonaatti, natriumkloridi, beeta-glukaanit (0,15 g / kg), magnesiumkarbonaatti, frukto-oligosakkaridi (3 g / kg)

Ruokintasuositus

Picture

Lisää tietoa tuotteesta löydät Ease&Excelin omilta sivuilta: https://www.easeandexcel.co.uk/

Paino:
20 kg
Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Kirjoita aihe-kenttään tuotteen nimi, kiitos.

(kaavake ei näytä meille, minkä tuotteen kohdalla se on lähetetty)

Vastaamme mielellämme ja mahdollisimman nopeasti kysymyksiisi!