ACTIVE JOINTS LIQUID 1 LITRA

Scandinavian Horse & Dog Oy
ACTIVE JOINTS LIQUID 1 LITRA
ACTIVE JOINTS LIQUID 1 LITRA

Active Joints Liquid :a suositellaan käytettäväksi nivelongelmiin sekä tukemaan jo syntyneiden vaurioiden paranemisprosessia.

45,00 €
Saatavuus Varastossa
TOIMITUSAIKA 0 - 5 työpäivää

ACTIVE JOINTS LIQUID 1 LITRA

Sisältää sidekudosten rakennusaineita kuten glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia, metyylisulfonyylimetaania ja luonnon antioksidantteja. Suositellaan käytettäväksi nivelongelmiin sekä tukemaan jo syntyneiden vaurioiden paranemisprosessia.

Monet pienet venähdykset ja traumat ovat osa jokapäiväistä valmennusta. Monesti ne ovat piileviä ja jäävät huomaamatta. Elleivät hevosen omat puolustusmekanismit kykene niitä korjaamaan pienetkin venähdykset voivat muuttua ikäviksi ongelmiksi kuten jännevaivoiksi ja niveljäykkyydeksi.

Sulfaatit ja glukosamiinit ovat rustoa suojaavia yhdisteitä ja olennainen osa nivelrustoa. Rusto on herkimmin vaurioituva osa nivelestä niveleen kohdistuvaa painetta lisättäessä. Tämän vuoksi on tärkeää, että ruston uusiutumista pyritään tukemaan myös ruokinnalla. Ruston sulfaatteja esiintyy myös terveessä nivelnesteessä, jonka olemassaolo on tärkeää nivelten eheydelle.

Active Joints Liquid :a suositellaan käytettäväksi nivelongelmiin sekä tukemaan jo syntyneiden vaurioiden paranemisprosessia. Niveltulehdukset ovat myös monen ikääntyvän hevosen ongelma. Tämän vuoksi Active Joints Liquid :a suositellaan myös vanhemmille hevosille, joiden rustojen sileät pinnat muuttuvat rosoisiksi ikääntymisen edetessä ja rustopintojen välillä kasvava kitka saattaa aiheuttaa niveltulehduksia.

Käyttöohjeet: aloitus 3-10 pv 50 ml/pv , ylläpitoannostus 25 ml/pv. Matala ylläpitoannostus 15 ml/pv. Ravista pulloa kunnolla ennen käyttöä.

Tärkeimmät aineosat litrassa
Glucosamine Sulfaattia 2KCl100 mg /ml
MSM (Methyl sulphonyl Methane 99,7%)55 mg /ml
Hyaluronihappoa 36 mg /ml
Chondroitin sulfaattia5 mg /ml


Pakkauskoko: 1 litra, riittää 25 ml:n ylläpitoannostuksella 40 päivää.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Kirjoita aihe-kenttään tuotteen nimi, kiitos.

(kaavake ei näytä meille, minkä tuotteen kohdalla se on lähetetty)

Vastaamme mielellämme ja mahdollisimman nopeasti kysymyksiisi!