SCHARF Freedom Estesatulavyö Panssarilla

Scharf
SCHARF Freedom Estesatulavyö Panssarilla
SCHARF Freedom Estesatulavyö Panssarilla SCHARF Freedom Estesatulavyö Panssarilla SCHARF Freedom Estesatulavyö Panssarilla SCHARF Freedom Estesatulavyö Panssarilla SCHARF Freedom Estesatulavyö Panssarilla SCHARF Freedom Estesatulavyö Panssarilla SCHARF Freedom Estesatulavyö Panssarilla SCHARF Freedom Estesatulavyö Panssarilla SCHARF Freedom Estesatulavyö Panssarilla SCHARF Freedom Estesatulavyö Panssarilla SCHARF Freedom Estesatulavyö Panssarilla

SCHARF Freedom -Satulavyön patentoitu muotoilu on suunniteltu siten, että jokainen vyön osa on vuorovaikutuksessa rintakehän tietyn lihaksen kanssa häirits

439,00 €
Tuotetta ei pysty tilaamaan nettikaupasta tai se on tilapäisesti loppu.


SCHARF Freedom -Satulavyön patentoitu muotoilu on suunniteltu siten, että jokainen vyön osa on vuorovaikutuksessa rintakehän tietyn lihaksen kanssa häiritsemättä muiden lihasten toimintaa.

 

  • Satulavyö myötäilee lihasten toimintaa sekä vaaka- että pystysuunnassa sekä eteen- ja taaksepäin. 
  • SCHARF Freedom -satulavyössä on maksimaalinen ilmankierto, joka vähentää hikoilua merkittävästi.
  • Anatominen muotoilu vähentää merkittävästi painetta, antaen samalla optimaalisen vapauden rintalastalle ja kyynärpäälle.
  • Vyö sopii erityisen hyvin herkille hevosille.
  • Ruostumattomasta teräksestä valmistetut rullasoljet mahdollistavat vyön helpon ja nykimättömän kiristämisen.SCHARF Freedom -Vyön äärimmäinen joustavuus ilmenee myös siinä, että vyö voidaan taittaa yhteen niin, että se on helpompi kuljettaa eikä se vie tarpeetonta tilaa.


SCHARF Freedom -satulavyö on ainutlaatuinen tuote, joka on patentoitu ja valmistettu Euroopassa laadukkaimmista materiaaleista EU: n standardien mukaisesti. 

SCHARF Freedom -satulavyö on ainoa markkinoilla, jonka  integroitu rakenne on valmistettu muovaamattomista synteettisistä kuiduista.

Tämä materiaali toimii sisäisenä "runkona" ilman leikkauksia, uria tai saumoja. Tämä tekee Freedom-satulavyöstä erittäin vahvan ja lähes mahdottoman rikkoa. 

Panssarivyön synteettikuitu kestää jopa 1500 kg: n painetta / vetoa.  Synteettinen "runko" on päällystetty premium-nahalla optimaalisen laadun ja tyylikkyyden takaamiseksi. 

Tätä synteettistä kuitua on käytetty sukupolvien ajan äärimmäistä kestävyyttä tarvittaessa  (kiipeily, laivan kiinnitys, lentoliikenne jne.) 


Tämä tuote on sertifioitu Euroopan turvallisuusstandardien mukaisesti.

Väri : Musta 

Muut värit erikseen tilattavissa. 


Päällinen 100% pehmeä nahka,  puhdistetaan nahanhoitotuotteilla.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Kirjoita aihe-kenttään tuotteen nimi, kiitos.

(kaavake ei näytä meille, minkä tuotteen kohdalla se on lähetetty)

Vastaamme mielellämme ja mahdollisimman nopeasti kysymyksiisi!