Chia de Gracia Glukosamiini 500g

Chia de Gracia
Chia de Gracia Glukosamiini 500g
Chia de Gracia Glukosamiini 500g

CdG:n käyttämä glukosamiini on maailman ensimmäinen, 100 % kasviperäinen, patentoitavalla käymistekniikalla valmistettu glukosamiini, joka on myös ympäristöystä

42,90 €
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
TOIMITUSAIKA 6 - 14 työpäivää

CdG:n käyttämä glukosamiini on maailman ensimmäinen, 100 % kasviperäinen, patentoitavalla käymistekniikalla valmistettu glukosamiini, joka on myös ympäristöystävällinen ja kestävän kehityksen mukainen glukosamiinivaihtoehto.

 

Glukosamiinia on kehossa luonnostaan mm. rustoissa, jänteissä ja nivelsiteissä ja se ylläpitää normaalia ruston muodostusta, nivelten toimintakykyä ja hyvinvointia.

 

Glukosamiinia on kehon nivelrustossa luonnostaan ja se osallistuu nivelten ruston aineenvaihduntaan. Glukosamiini toimii yhtenä rakenneosana rustoille, nivelten pinnoille, nivelsiteille, nivelnesteelle ja selän välilevyille. Glukosamiini ylläpitää normaalia ruston muodostusta, nivelten toimintakykyä ja hyvinvointia ja sen suurin merkitys on rustojen kestävyydessä ja joustavuudessa.

 

Glukosamiinin määrä nivelessä vähenee nivelrikon seurauksena.

 

 

Annostus:

Hevonen 500 kg 15 -20 g /pvä.

1 rkl = 12 g.

 

Koirat:

< 3 kg1/4 tl / pvä
3 - 5 kg1/2 tl / pvä
5 - 15 kg1 tl / pvä
15 - 30 kg1,5 tl / pvä
30 - 45 kg2 tl / pvä
45- 60 kg2,5 tl / pvä

 

Koostumus: glukosamiini hydrokloridi, josta 83% glukosamiinia 760 0000 mg / kg.

Sopii myös äyriäisallergikoille.

 

CdG:n käyttämä 100 % kasviperäinen ja vegaaninen glukosamiini on ympäristöystävällinen ja kestävänkehityksen mukainen glukosamiinivalmiste, jonka ympäristövaikutukset ovat huomattavasti pienemmät kuin äyriäisistä valmistetun vastaavan tuotteen ympäristövaikutukset. Perinteinen menetelmä glukosamiinin valmistamiseksi äyriäisistä vaatii suuren määrän kemikaaleja ja tämä puolestaan synnyttää valtavia määriä myrkyllistä jätevettä. Kasviperäisen glukosamiinin valmistus tuottaa vain 2 % jätevettä verrattuna äyriäisistä valmistettun tuotteen aiheuttamaan jäteveden määrään.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Kirjoita aihe-kenttään tuotteen nimi, kiitos.

(kaavake ei näytä meille, minkä tuotteen kohdalla se on lähetetty)

Vastaamme mielellämme ja mahdollisimman nopeasti kysymyksiisi!