JOINT FORCE CURCUMIN + HA 500g

Chia de Gracia
JOINT FORCE CURCUMIN + HA 500g
JOINT FORCE CURCUMIN + HA 500g

Patentoitu Longvida-kurkumiini on markkinoiden johtava kurkumiinituote, jolla on erittäin korkea imeytyvyys ja hyötyosuus. Tuotteessa käytetty glukosamiini on m

97,00 €
Saatavuus Varastossa
TOIMITUSAIKA 1 - 5 työpäivää

Täydennysrehu hevosen ja koiran nivelten normaalille terveydelle, toimintakyvylle ja liikkuvuuden ylläpitämiseen. Täydentää ravinteita, jotka auttavat niveliä pysymään terveinä ja toimintakykyisinä kovassakin rasituksessa.

 

Joint Force Curcumin + HA sisältää 100 % kasviperäistä glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia, patentoitua Longvida-kurkumiinia, hyaluronihappoa sekä hyppysellisen rakkautta .

 

Kondroitiinisulfaatti ja glukosamiini ovat tärkeä osa nivelkudosta, ja niillä on oleellinen vaikutus nivelten terveydelle ja liikkuvuuden ylläpitämiseen.  Glukosamiini ja kondroitiinisulfaatti ylläpitävät nivelten luontaista toimintakykyä, elastisuutta ja liikkuvuutta.  Hyaluronihappo toimii pehmusteena ja kimmoisuutta ylläpitävänä aineena sekä voiteluaineena nivelissä ja muissa kudoksissa. Lisäksi sillä olla merkitystä siihen miten elimistö reagoi kudosvaurioihin.  Longvida-kurkumiinilla on korkea hyötyosuus ja sitä kautta erittäin tehokas imeytyminen. Sisältää runsaasti luontaisia antioksidantteja.

 

Patentoitu Longvida-kurkumiini on markkinoiden johtava kurkumiinituote, jolla on erittäin korkea imeytyvyys ja hyötyosuus. Tuotteessa käytetty glukosamiini on maailman ensimmäinen kasviperäinen glukosamiini, joka on myös ympäristöystävällinen.

 

Annostus:

Hevonen 500 kg: 15 g pvä.

1 rkl = 12 g.

 

Koirat:
Koiran paino Teelusikka/pvä
< 3 kg 1/4
3-5 kg 1/2
5-15 kg 1
15-30 kg 1,5
30-45 kg 2
45-60 kg         2,5


Sekoitetaan muun rehun sekaan.

 

Koostumus: glukosamiini hydrokloridi, josta 83% glukosamiinia 760 0000 mg / kg, kondroitiinisulfaatti, josta 90 % kondroitiinia 130 000 mg/ kg, hyaluronihappoa, josta 91 % hyaluronia 10 000 mg/ kg, Longvida-kurkumiini, jolla korkea biologinen hyötyosuus 100 000 mg/ kg. 

 

http://www.ravintolisawiki.fi/Hyaluronihappo

http://www.ravintolisawiki.fi/Glukosamiini

http://www.ravintolisawiki.fi/Kurkuma

 

 

CdG:n käyttämä 100 % kasviperäinen ja vegaaninen glukosamiini on ympäristöystävällinen ja kestävänkehityksen mukainen glukosamiinivalmiste, jonka ympäristövaikutukset ovat huomattavasti pienemmät kuin äyriäisistä valmistetun vastaavan tuotteen ympäristövaikutukset. Perinteinen menetelmä glukosamiinin valmistamiseksi äyriäisistä vaatii suuren määrän kemikaaleja ja tämä puolestaan synnyttää valtavia määriä myrkyllistä jätevettä. Kasviperäisen glukosamiinin valmistus tuottaa vain 2 % jätevettä verrattuna äyriäisistä valmistettun tuotteen aiheuttamaan jäteveden määrään.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Kirjoita aihe-kenttään tuotteen nimi, kiitos.

(kaavake ei näytä meille, minkä tuotteen kohdalla se on lähetetty)

Vastaamme mielellämme ja mahdollisimman nopeasti kysymyksiisi!