KARPALO 500 G

KARPALO 500 G

24,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 24,90 €
sis. 24 % ALV
Pirteänkirpeä karpalo sisältää A-vitamiinin esiastetta beetakaroteenia, B-, C- , D- ja E-vitamiineja, sokereita, orgaanisia happoja, karvasaineita, kivennäis-
Toimitus 1-5 arkipäivää

Pirteänkirpeä karpalo sisältää A-vitamiinin esiastetta beetakaroteenia, B-, C- , D- ja  E-vitamiineja, sokereita, orgaanisia happoja, karvasaineita, kivennäis- ja hivenaineita, rautaa, flavonoideja ja muita fenolisia yhdisteitä, kuten tanniineja.  Siemenissä on elimistölle välttämättömiä omega-3- ja omega-6-rasvahappoja sekä kuoressa vatsalle hyvää kuitua.


 


Karpalo on erittäin hyvä antioksidanttien lähde ja flavonoidien ja tanniien ansiosta karpalolla voidaan tukea virtsateiden normaalia hyvinvointia**. Flavonoideja on karpalon lisäksi myös tyrnissä ja ruusunmarjassa, jotka voivat mm. tukea elimistön vastustuskykyä, allergisia reaktioita, sydämen ja verisuonten sekä nivelten luonnollista terveyttä.


Karpalon tanniineilla on monia hyviä terveysvaikutuksia.  Karpalosta voi olla apua myös vatsan ja suoliston normaalin toiminnan ylläpitämiseen, sillä se sisältää suoliston hyvinvoinnille tärkeää pektiiniä ja karvasaineita.


Karpalon sisältämät terveysvaikutteiset ainesosat mm. C-vitamiini ovat myös hyviä silmien terveydelle. Karpalo (kuten myös ruusunmarja ja tyrni) sisältävät mm. kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, mangaania, sekä rautaa.


 


Karpalolla on tutkimusten mukaan mm. anti-inflammatorinen, antimikrobinen* ja suoliston terveyttä ylläpitävä vaikutus sekä suun terveyttä ylläpitävä vaikutus.


 


Annostus:


hevonen 1 rkl - 4 rkl /pvä. Virtsateiden hyvinvoinnille kuuriluontoisesti jopa 0,5 -3/4 dl / pvä.


koirat 1 tl - 1 rkl / pvä, Virtsateiden hyvinvoinnille kuuriluontoisesti jopa 3-4 rkl / pvä.


 


1 rkl = 4 g.


 


Virtsateiden terveydelle sopii hyvin yhdessä mm. diureettien, kuten nokkosen tai kultapiiskun kanssa.


 


Käyttö: Käyttö: hevosille/koirille luonnolliseen vitamiinitäydennykseen, nivelterveydelle, virtsateiden hyvinvoinnille, suoliston normaalille toiminnalle.


 


Tällä tuotteella voi olla myös muita hyvinvointia edistäviä ominaisuuksia, joista emme valitettavasti voi tässä kertoa enempää.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.