Luda FarmCam HD

Luda FarmCam HD

640,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 640,00 €
sis. 24 % ALV
Toimitus 6-14 arkipäivää

FarmCam HD on vankka ja langaton kamerajärjestelmä, joka antaa sinulle yleiskuvan ja hallinnan tiloistasi. Voit seurata eläimiäsi silmällä milloin haluat ja missä haluat matkapuhelimesi kautta. 


Tarkkailemalla eläimiä etäältä, voit toimia nopeammin, jos jotain tapahtuu. Esimerkiksi poikimiskaudella voit hoitaa vasikoita ja lehmiä ajoissa, jos vaikeita synnytyksiä tapahtuu. Toisin sanoen, kun ostat FarmCam HD: n, investoit eläimiesi turvallisuuteen vähentäen samalla kustannuksiasi. FarmCam HD: n avulla voit myös valvoa luvattomia toimia tilalla, kuten esimerkiksi dieselsäiliössä.

Liitä jopa 4 kameraa, katsele ja zoomaa näytölläsi tai katso kaikkia 4 kameraa samanaikaisesti saadaksesi välittömän yleiskuvan useista alueista.

Yönäköalalla FarmCam HD tarkkailee maatilaasi päivällä ja yöllä. Kamerassa on liiketunnistus, se tallentaa sekä videon että äänen ja lähettää ilmoitukset ja hälytykset suoraan älypuhelimeen tai tietokoneeseen, jos se havaitsee liikkumisen työajan ulkopuolella.

Järjestelmään on mahdollista liittää neljä kameraa samanaikaisesti ( 1 kamera paketin mukana). Langaton asennus, jossa 1250 m ulottuvuus. Infrapuna yönäkymä 40 m2 ja vastaavasti 80 m2 valoisaan aikaan. Liiketunnistin rekisteröi 10 metriin asti.

Kamera seuraa eläimiäsi. Signaali välitetään kaapelin (9-18m) kautta ulkoantennille.
Signaali lähetetään langattomasti toimistoon / kotiin.
Vastaanotin vastaanottaa signaalin kaapelilla (9-18 m) kytketyn ulkoantennin kautta.
Yhdistämällä vastaanottimen Internet-reitittimeen voit nähdä eläimet / navetta / rakennukset / maatila missä tahansa menetkin millä tahansa älypuhelimella, tablet-laitteella tai tietokoneella, joka on kytketty Internetiin.
Kytkemällä vastaanottimen televisioon näet myös kameran kuvan siellä.


Nauhoittaminen mahdollista SD-muistikortin avulla (1686-35801008).
Voit valita nauhoituksen tai liiketunnistimen väliltä ja vastaanottaa viestin, mikäli liiketunnistin havaitsee liikettä.Mallinumero: LU1073