Luda SmartPlug - Etäohjattava Kytkin, sisältää SIM-kortin
Luda SmartPlug - Etäohjattava Kytkin, sisältää SIM-kortin

Luda SmartPlug - Etäohjattava Kytkin, sisältää SIM-kortin

105,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 105,00 €
sis. 24 % ALV
Kytke laitteesi päälle ja pois päältä mistä päin maailmaa tahansa, tai tarkista sekä lämpötila että virrankulutus. Voit vastaanottaa hälytyksiä myös sähkökatko
Toimitus 0-5 arkipäivää


Luda.SmartPlug on älykäs etävirtakytkin, jota voit ohjata matkapuhelimelta.

 Sitä voidaan käyttää missä tahansa GSM-taajuusalueella. Kytke laitteesi päälle ja pois päältä mistä päin maailmaa tahansa,  tai tarkista sekä lämpötila että virrankulutus. Voit vastaanottaa hälytyksiä myös sähkökatkoksen sattuessa tai lämpötilan ollessa halutun alueen ulkopuolella.


Voimayksiköt, pumput, tuulettimet, valaistus jne. - Maatilalla on monenlaisia laitteita, joita haluat seurata silloinkin, kun et ole itse siellä.

 My.Luda.Farm-sovelluksen avulla voit etäohjata laitteitasi ja seurata myös nykyistä lämpötilaa, kytketyn laitteen nykyistä virrankulutusta (W) ja kokonaiskulutusta (kWh). Saatavana on joukko lisävarusteita, kuten ajastimet, termostaatit ja hälytykset.


My.Luda.Farm tarjoaa saman sovelluksen kuin muut älykkäät maataloustuotteesi. My.Luda.Farm tarjoaa kollektiivisen ja välittömän yleiskatsauksen maatilan tärkeimmistä alueista suoraan matkapuhelimeesi.
1. Kytke Luda.SmartPlug minkä tahansa sähkölaitteen ja pistorasian (220 V) välille.

 2. Luda.SmartPlug seuraa tilaa, lämpötilaa ja virrankulutusta ja lähettää nykyiset arvot My.Luda.Farmille GSM-verkon kautta. (Mukana on SIM-kortti, joka valitsee automaattisesti voimakkaimman operaattorisignaalin.)

 3. Voit käyttää matkapuhelinta kaukosäätimenä virtalähteen pistorasiasta sekä voit seurata myös lämpötilaa alueella ja kytketyn laitteen virrankulutusta. Sähköenergian etähallinnasta tai lämpötilan / virrankulutuksen tarkistamisesta ei ole kuukausimaksua. Parannettua toimivuutta varten Control + on saatavana erikseen. 

12 kuukauden Control + sisältyy hintaan. 

Tuotteeseen sisältyy 12 kk kokeilujakso Control+ -ominaisuutta. Control+ hinta on 24€/vuosi (2€/kk vuositilauksella) tai 4/kk yksittäisellä kuukausitilauksella.