MachineCam Mobility HD
MachineCam Mobility HD
MachineCam Mobility HD
MachineCam Mobility HD
MachineCam Mobility HD
MachineCam Mobility HD
MachineCam Mobility HD
MachineCam Mobility HD

MachineCam Mobility HD

690,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 690,00 €
sis. 24 % ALV
Toimitus 0-5 arkipäivääMachineCam Mobility HD on suunniteltu tekemään työstäsi maatilalla helpompaa, turvallisempaa ja tehokkaampaa.

Tämä on monikäyttöinen kamerajärjestelmä, ja voit helposti siirtää järjestelmän eri koneisiin sen mobiilitoimintojen ansiosta.


Aseta kamera puimuriin, saat täyden hallinnan sadonkorjuusta. Kameran asettaminen traktoriin helpottaa työkoneiden kiinnittämistä. Voit käyttää kameraa myös lannoitteen levittimeen, kylvökoneeseen ja paalaimeen.

MachinCam Mobility HD -sovelluksella saat paremman yleiskuvan ja työsi on nopeampaa optimoidulla tarkkuudella. Sinun ei myöskään tarvitse kääntyä ympäri joka kerta, kun haluat katsoa taaksepäin. Sen sijaan voit katsella vain edessäsi olevaa näyttöä.

Kuten taskussa oleva älypuhelin, myös MachineCam Mobility HD on todellinen mobiililaite.

Nyt sinulla voi olla yksi kamerajärjestelmä operaattoria kohti useiden kameroiden sijasta eri koneissa. MachineCam Mobility HD sisältää PowerBank-akun, joka pitää kamerajärjestelmäsi toiminnassa jopa 18-20 tuntia * yhdellä latauksella. Sekä kamera että akku kiinnittyvät koneeseesi vahvoilla magneeteilla (40 kg). Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että kamerajärjestelmä liikkuu tai putoaa, ja kamerajärjestelmäsi siirtäminen koneiden välillä vie vain muutaman sekunnin.

MachineCam Mobility HD toimitetaan kestävässä kovalaukussa, jonka avulla sen kuljettaminen on helppoa siirryttäessä rehusta ruiskuun tai apuaineisiin. Päivän lopussa kytke vain virta ja lataa PowerBank suoraan kovakotelon läpi. MachineCam Mobility välittää selkeän ja korkealaatuisen videon langattomasti ilman häiriöitä. Kaikkien komponenttien kestävällä suunnittelulla MachineCam Mobility HD on rakennettu kestäväksi, vedenkestäväksi.

Rekisteröidy täällä https://www.luda.farm/warranty-register/EN.htm , niin mukana tulee 3 vuoden takuu.