Trikem Copper+

Trikem Copper+

22,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 22,90 €
sis. 14 % ALV
Kuparilisä hevosille annetaan tasapainottamaan kuparin puutteen tai raudan ylimäärän sattuessa. Kupari edistää raudan imeytymistä ja sitä tarvitaan hemoglobiini
Toimitus 1-5 arkipäivää

Kupari +

900g

 

Kuparilisä hevosille 

Kuparilisä hevosille annetaan tasapainottamaan kuparin puutteen tai raudan ylimäärän sattuessa. Kupari edistää raudan imeytymistä ja sitä tarvitaan hemoglobiinin (punasolujen) muodostumiseen. Kupari on välttämätön myös entsyymeille, jotka osallistuvat elastiinin, kollageenin ja melaniinin muodostumiseen, jotka antavat iholle sen suojaavat ja elastiset ominaisuudet.

 Kuparia tarvitaan luun muodostumiseen, nivelpintojen rakenteeseen, immuunijärjestelmään ja hiusten pigmentointiin. Erityisesti nuoremmilla hevosilla on viitteitä kuparin puutteen ja irtonaisten luunpalojen esiintymisen välisestä yhteydestä. Anemiassa kuparin puute on usein taustalla oleva syy. Selkeä kuparin puutosoire hevosilla on karvapeitteen ja sen värin haalistuminen. 


Käyttö

Hevosille, joilla on kuparin puute  Jos karkearehussa on paljon rautapitoisuutta, Copper + voi tasapainottaa rauta / kupari-suhteen.
Rauta / kupari-suhteen tulisi olla välillä 3-5 

        

Annostus

3 ml / 100 kg elopainokiloa kohti päivässä
Esim. Hevonen, 500 kg, 15 ml / päivä (10g).

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.