PresTeq FaySport -Suitset ruskea
PresTeq FaySport -Suitset ruskea
PresTeq FaySport -Suitset ruskea
PresTeq FaySport -Suitset ruskea
PresTeq FaySport -Suitset ruskea
PresTeq FaySport -Suitset ruskea
-20%

PresTeq FaySport -Suitset ruskea

20 % alennus
175,20 € 219,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 175,20 €
sis. 24 % ALV
Nämä hevosystävälliset suitset on maailman ainoat suitset, jolla on 12 anatomista ominaisuutta. Hevonen ei enää tunne tarpeetonta painetta tai liikerajoitetta.
Toimitus 1-5 arkipäivää

Hevosen pään anatomian perusteellisen tutkimuksen tuloksena PresTeq on kehittänyt FaySport-suitset. Nämä hevosystävälliset suitset on maailman ainoat suitset, jolla on 12 anatomista ominaisuutta.  Hevonen ei enää tunne tarpeetonta painetta tai liikerajoitetta. 

Optimaalisella hevosystävällisyydellä suunnitellut suitset ovat mahdollisimman mukavat hevoselle ja näin ollen tuottavat maksimaalisen suorituskyvyn. 

Suitsilla on myös useita lisätoimintoja, jotka tarjoavat mukavuutta ja joustavuutta treenin aikana. 

Suitset on valmistettu kasviparkitusta nahasta, joka on lempeä iholle, kestävä ja ympäristöystävällinen.

FaySport - suitsia voidaan käyttää kaikissa ratsastuksen lajeissa.


Kaksitoista pistettä

ANATOMISET OMINAISUUDET

1. Niskahihnan erityinen muoto vähentää painetta niskan nivelsiteelle ja hermopäätteille kaulan yläosassa. Painetta tasaa niskaosassa olevat geelityynyt.

2. Niskahihna noudattaa korvan pohjan muotoa, mikä antaa optimaalisen liikkumisvapauden korville. 

3.Otsahihnan PressTEQ-kiinnitys antaa sileän pinnan hevosta vasten ja estää painepisteiden muodostumista hevosen ohimoille.

4. Niskahihnan erityinen muoto estää sitä painamasta jänteitä, mikä mahdollistaa optimaalisen leuan rentoutumisen ja välttää leukaniveleen osuvaa painetta.

5. Niska- ja poskihihnan muoto on myös suunniteltu niin että se ei ole kulje hermojen päällä. 

6. Poistamalla tarpeettoman leukahihnan, hevosen henkitorvi saa tilaa.

7. Poskikappaleiden ElasTEQ-järjestelmä tarjoaa joustavan yhteyden suuhun ja estää turhaa painetta pään yläosassa ja niskassa. 

8. Turpaosa on muoltoilu välttämään osumasta kasvojen hermoihin.

9. Turpahihna ei osu alempien poskihampaiden päälle eikä se paina poskien herkkiä kohtia.

10. Käyttämällä mukana toimitettua joustavaa alaturpahihnaa, paine suuhun vähenee.

11. Turpahihna on asetettu riittävän korkealle nenän luun kärjen välttämiseksi, ja siinä on myös geelipehmuste. 

12. Turpahihnan paikka on suunniteltu välttämään sieraimet kokonaan, mikä mahdollistaa optimaalisen hengityksen.


NISKAN NIVELSIDE JA HERMOPÄÄTTEET

Niskan nivelside sijaitsee kaulan keskellä korvien takana ja tukee pään painoa. Tämä on myös monien hermopäätteiden sijainti. FaySport-suilla on syvennys pehmusteessa, jotta nämä nivelsiteet voivat suorittaa tehtävänsä optimaalisesti. Paine siirretään kaulan molemmin puolin oleviin geelityynyihin, mikä myös lisää mukavuutta.


KORVILLE TILAA

Niskahihna noudattaa korvien muotoa, jotta korvat voivat liikkua optimaalisesti ja estää epämiellyttävän niskahihnan aiheuttaman ärsytyksen, joka aiheuttaa pään heilutuksen ja pään kallistumisen.

 

OTSAPANNAN KIINNITYS 

Useimmissa suitsissa on otsapanta, jossa on silmukka suitsien niskahihnan ympärillä. Tämä voi aiheuttaa painetta tai kitkaa leuan nivelessä ja täällä sijaitsevissa monissa hermoissa. PressTEQ-otsanauha napsautetaan suitsen päälle estäen painepisteiden syntymistä. Tämä tekee myös uskomattoman helppoa otsapannan vaihtamisesta.

LEUKANIVEL

Lähes kaikki suitset antavat painetta temporomandibulaarista nivelen päälle (TMJ), tämä on liitos, jossa alaleuka yhdistyy kalloon. Mikä tahansa hevosen suulla tekemä liike aiheuttaa liikettä tässä nivelessä. Tämä tarkoittaa, että useimmat suitset aiheuttavat kitkaa, kun hevonen pureskelee, nuolee tai rentouttaa leukaansa. FaySport-suitset on muotoiltu erityisesti tämän liitoksen ympärille kitkan estämiseksi. Tämä kannustaa hevosta pureskelemaan, nuolemaan ja rentouttamaan leukaa. Rento leuka on edellytys sille, että hevonen on rehellisesti kuolaimella.

POSKILUU

Huonosti asennetut suitset voivat aiheuttaa hankaamista poskiluun harjanteen päällä. FaySport suitsien niskahihnan muoto antaa poskiluulle runsaasti tilaa.

HENKITORVI

Suitsen muoto ja istuvuus tekevät leukahihnan käytön turhaksi. Irrottamalla se kokonaan, henkitorven ärsyttäminen tai tukkiminen on mahdotonta. Leukahihnan saa lisävarusteena, jos tarvitset sitä esimerkiksi kenttäkilpailuissa. 

ELASTEQ-poskihihnan

Renkaissa, joihin poskihihnat on liitetty, on joustava sisäosa. Tämä luo joustavan yhteyden, joka estää liiallisen paineen suun ja niskahihnan välisessä liitoksessa. Se voi myös vaikuttaa kuolaimen paikallaan olemiseen suussa.

KASVOJEN HERMOT

Erityisen muotoinen turpahihna välttää infraorbitaaliset foramenit, tämä on aukko kallossa, jossa monet tärkeät kasvohermot kulkevat kallon läpi. Korkealle sijoitetut perinteiset turpahihnat on sijoitettu aivan infraorbitaalisiin forameniin. Liiallinen paine sillä paikalla (korkean ja tiukan turpiksen aiheuttama) voi aiheuttaa ylähuulen, nenän, silmäluomien ja leuan tunnottomuutta.

POSKIHAMPAAT JA POSKET

Perinteiset turpahihnat kulkevat nenän yli pystysuoraan. Tämä painaa leuan ihoa poskihampaita vasten ja voi aiheuttaa rakkuloita leuan sisäpuolella, varsinkin jos turpahihna  on kiinnitetty liian tiukasti. FaySport suitsien muotoilu on suunniteltu välttämään tätä painetta.

KUOLAINREMMI

 FaySport-suitset on varustettu joustavilla tarranauhahihnoilla, jotka vakauttavat kuolaimia jakamalla paineen kuolaimen ja turpahihnan välillä. Ohjien paine kohdistuu myös tasaisemmin, koska hihnojen elastisuus hidastaa vaikutusta. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä nuorille hevosille tai hevosille, joilla on levoton tai herkkä suu. Suitsien mukana tulee yhdet remmit. 

NENÄLUU

Nenän luun kärki on ohut ja hauras luun pala. Matala turpahihna voi aiheuttaa ärsytystä tai jopa murtumia tässä luussa, kun liiallista painetta käytetään. FaySport-turpahihna on sijoitettu juuri tämän herkän luun yläpuolelle. Turpahihnan turpaosan yläosa on hieman leveämpi kuin sivut ja siinä on geelipehmusteet paineen paremman jakautumisen ja mukavuuden lisäämiseksi.

SIERAIMET

Alaturpahihna on kiinnitetty turpahihna sivuille, mikä auttaa pitämään kuolaimen tukevana suussa. Perinteiset alaturpahihnat on kiinnitetty nenän päälle ja saattavat aiheuttaa painetta sieraimiin, jos ne on asennettu huonosti tai kiinnitetty liian tiukasti, mikä häiritsee hengitystä. FaySport-alaturpahihnojen sivuttainen kiinnitys pysyy poissa sieraimista optimaalisen hengityksen mahdollistamiseksi.


Näin sovitat FaySport-suitset oikein

On tärkeää sovittaa FaySport-suitset oikein, jotta sen anatomiset edut voidaan hyödyntää optimaalisesti. Huonosti asennetut suitset voivat vaikuttaa kielteisesti. Säädä aina vasen ja oikea puoli tasaisesti.

Niskahihna

Niskahihnan  on oltava niskan keskellä, jotta se  noudattaa korvien muotoa eikä painaa niitä. Jos se on liian leveä tai kapea, kokeile kokoa pienempi tai suurempi.

Turpahihna 

Turpahihna tulee sijoittaa nenän luun kärjen yläpuolelle. Paras tapa on tuntea sormillasi paikka, josta kärki alkaa. Vaihtoehtoisesti voit sijoittaa nenän hihnan noin kahden sormen leveydellä kärjen yläpuolelle.

Kuolain 

Kuolain  tulee asettaa suuhun tavalliseen tapaan. Kun poskipalat on säädetty oikein, kuolaimen tulee olla etuhampaiden ja molaarien välissä. Yksi tai kaksi ryppyä näkyy suun kulmassa.