CHIA DE GRACIA Orapihlajanmarjat 700 g

Chia de Gracia
CHIA DE GRACIA  Orapihlajanmarjat 700 g
CHIA DE GRACIA  Orapihlajanmarjat 700 g
16,50 €
Saatavuus Varastossa

Vitamiinipitoiset ja paljon antioksidantteja sisältävät orapihlajanmarjat ovat ravinteikas ja monipuolinen rehuaine hevosille. Orapihlaja sisältää useita erilaisia vitamiineja ja flavonoideja, jotka toimivat antioksidantteina elimistössä.  Yleisimmät antioksidantteina toimivat ravinteet ovat C-ja E-vitamiinit.

Antioksidantit ovat elimistön luonnollinen soluja suojaava puolustuskeino reaktiivisia happiyhdisteitä, kuten esimerkiksi vapaiden radikaalien aiheuttamia haittoja vastaan.  Elimistö tuottaa itse koko joukon entsyymejä, jotka toimivat antioksidantteina. Ne siis estävät, neutralisoivat ja korjaavat suuren reaktiivisten happiyhdisteiden määrän aiheuttamia vahinkoja ja voivat siten estää tai hidastaa monien erilaisten vaivojen, joita oksidatiivinen stressi aiheuttaa, syntymistä.

Orapihlajanmarjat sisältävät paljon C-vitamiinia, joka toimii kehossa antioksidanttina, suojaten soluja hapettumisstressiltä. C-vitamiinin on tutkittu vaikuttavan myös vastustuskykyyn eli ylläpitävän immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Orapihlaja sisältää tanniineja, flavonoideja (viteksiini, rutiini, kversetiini ja hyperosiidi), oligomeerisiä proantosyanidiinejä (OPC:t, kuten epikatekiini, prosyanidiini ja erityisesti prosyanidiinia B-2), C-flavonia, triterpeenihappoja (ursolihappo, oleanolihappo) ja fenolisia happoja (kahvihappo, klorogeenihappo). Orapihlaja sisältää myös kvertseeniä, erilaisia sokereita, triterpeenejä, parkkiaineita,

Annostus:

Hevonen:

500kg: 2 rkl -  1 dl / pvä.

 1 rkl = 10 g, 1 dl = 50 g.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Kirjoita aihe-kenttään tuotteen nimi, kiitos.

(kaavake ei näytä meille, minkä tuotteen kohdalla se on lähetetty)

Vastaamme mielellämme ja mahdollisimman nopeasti kysymyksiisi!