No Bite Cream 500g Foran Equine

No Bite Cream 500g Foran Equine

21,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 21,90 €
sis. 24 % ALV
Puremisen estoaine tekstiileille Ehkäisee tehokkaasti loimien, pinteleiden ja esim. toisten hevosten häntien ja jouhien repimistä ja puremista.
Toimitus 0-5 arkipäivää

Puremisen estoaine tekstiileille

Ehkäisee tehokkaasti loimien, pinteleiden ja esim. toisten hevosten häntien ja jouhien repimistä ja puremista.


No Bite - puremisen estoaine

o Hajuton
o Myrkytön
o Tekstiileille ja jouhille

No Bite ehkäisee tehokkaasti loimien, pinteleiden ja esim. toisten hevosten häntien ja jouhien repimistä ja puremista. Se on helppo levittää siveltimellä tai sienellä suojeltaviin kohtiin. Se on täysin hajuton ja myrkytön voide, väriltään valkoinen, jossa on erittäin katkera maku. 

No Bite hylkii vettä, mutta tarvittaessa sen voi pestä pois vedellä ja miedolla pesuaineella. Sopii erinomaisesti myös muiden kotieläimien makuualustojen, mantteleiden tms. suojaamiseen, koska se on täysin myrkytön.

Koostumus: Vesi, vaseliini, parafiini, setearyylialkoholi, ceteareth-12, lanoliini, silikonineste, denatoniumbentsoaatti, metyyli4-hydroksibentsoaatti, propyyli-4- hydroksibentsoaatti. 
Käyttöohje: Levitä No Bite -voidetta harjalla tai sienellä loimiin, pinteleihin, harjaan, häntään ja muihin tarpeellisiin esineisiin, joita hevonen todennäköisesi puree tai repii. Toista tarvittaessa. Tekstiilit pestään miedolla pesuaineella ja harja tai häntä miedolla hevosshampooolla. Ei sisällä kiellettyjä aineita 

No Bite - är en ofärgad, luktfri kräm med bitter smak. Speciellt utformad att hindra hästen från att bita på täcke, bandage, man, svans eller andra föremål på hästen. Lätt att tvätta bort. Ger inga fläckar.

Ingredienser: Vatten, vaselin, paraffin, cetearylalkohol, ceteareth-12, lanolin, silikonvätska, denatonium bensoat, metyl-4- hydroxibensoat, propyl 4-hydroxibensoat. 
Bruksanvisning: Applicera No Bite kräm på täcke, bandage, manar, svansar och andra föremål på hästen som riskerar bitning med en borste eller svamp. Repetera vid behov. Tvättas av från textilier med ett milt tvättmedel, samt från man och svans med ett milt hästschampo. Innehåller inga förbjudna substanser.
 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.