Fokus

Fokus

44,50 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 44,50 €
sis. 14 % ALV
Rauhallisempi, tasapainoisempi ja keskittyneempi hevonen
Toimitus 0-5 arkipäivää

600 g

VIMITAL FOKUS on täydennysrehu, jonka ainesosia hevonen tarvitsee stressinhallintaan ja keskittymiskykyyn, esimerkiksi opetustilanteessa, valmennuksessa tai kuljetuksessa.

Tuote sisältää tutkittuja hermoja tasapainottavia ainesosia; tiamiinia(B1), tryptofaania sekä magnesiumia. Tuotteeseen lisätty hiiva stimuloi suoliston mikroflooraa ja parantaa ravintoaineiden imeytymistä.

Stressitilanteessa hevosen elimistö vapauttaa aineita, joka laukaisee hevosen pakoreaktion. Tämä reaktio on sisäsyntyinen refleksi, joka suojaa hevosta äkilliseltä vaaralta ja siksi hevonen reagoi nopeasti arvioimatta tilannetta. Elimistön tulee reaktion jälkeen neutralisoida tilanteen laukaisevat aineet muilla elimistön ainesosilla. Tiamiini, tryptofaani ja magnesium kuuluvat kaikki näihin stabilointiprosessin aineisiin. Jos hevosella on näiden ”vasta-aineiden” puutos, ei elimistöllä ole mahdollisuutta tasapainottaa reaktiotaan ja näin ollen hevosesta voi tulla vaikea käsitellä ja hevosen voi olla vaikea säilyttää keskittyminen.

VIMITAL FOKUS täydentää luonnollisten ravintoaineiden puutostilan, jota esiintyy useilla hevosilla jotka kärsivät stressinoireista tai haastavasta temperamentista.


Käyttö

Annetaan hevosille, jotka ylireagoivat stressitilanteissa tai saavat itsensä ylikierroksille esim. valmennus- tai kisatilanteissa.

Kaikki Trikemin ratsastajat ja kuskit käyttävät VIMITAL Fokus – tuotetta, sekä nuorille hevosille turvallisuuden lisäämiseksi että kisahevosille lisätäkseen hevosen keskittymistä ratsastajaan.

Henkilön Trikem AB kuva.Annostus

Isolle hevoselle (550kg) 30 ml / vrk (noin 25 g). Kaksinkertainen annos viiden ensimmäisen päivän ajan tai ennen odotettua stressitilannetta. 

Muut hevoset:  annostellaan suhteessa painoon tai eläinlääkärin ohjeiden mukaisesti.SISÄLTÖ: per 30ml:
Tryptofaani
Thiamiini (B1)
Magnesium
Hiivamassa

Dekstroosi

3000
500
3000
6000

 
mg
mg
mg
mg
 Säilyvyys:
24 kuukautta. Katso viimeinen käyttöpäivä

Säilytä kuivassa sekä viileässä. Ei doping varoaikaa.

Rekisteröity Ruotsin maa- ja metsätalousviranomaisen rekisteriin.


Mallinumero: 1859060
Tuotenumero: 7394244103010