Ifor Williams HB610 XL

Ifor Williams
Ifor Williams HB610 XL
Ifor Williams HB610 XL Ifor Williams HB610 XL Ifor Williams HB610 XL Ifor Williams HB610 XL Ifor Williams HB610 XL
0,00 €
Tämä on esittelytuote

HB511XL / HB610
Joustavuutta monenlaisiin kuljetustarpeisiin. Säädettävien teleskooppiväliseinien tai vaihtoehtoisesti kiinteiden väliseinien ansiosta trailerissa voidaan kuljettaa kaikkea yhden hevosen ja viiden pienemmän ponin väliltä.


Ifor Williams Trailersin sunnittelun lähtökohtana on hevosesi mukavuus. Myös sinä voit luottaa trailerin turvallisuuteen ja viimeisimpään tekniikkaan. Tämän takaa Ifor Williamsin 60 vuoden kokemus trailereiden valmistajana. Ifor Williams trailersien turvallisuus onkin jo käsite maailmalla. Ifor Williams Trailersin HB506 on saksalaisen Cavallon testinvoittaja turvallisuudessa ja ajomukavuudessa. Kaikilla Iforin hevostrailereilla on haponkestävä alumiinilattia ja paksu kumimatto. Traileri joka kestää vertailua!


Kun hevosten kuljetustarpeet vaihtelevat, on  1-5 hevosen traileri loistava ratkaisu. 

Oikeapuolinen etupurkuramppi. Alulattia ja paksu kumimatto, potkusuojat, varapyörä, liukuvat sivuikkunat 5 kpl, kattoluukkuja 4 kpl, tuuliohjain ja tavaransäilytystila, lukittava hoitajaovi, ylätakaluukut, integroitu aisaluukko. Vakoina kolmella teleskooppiväliseinällä oriverkkoineen.

 

Sisämitat

  •  korkeus 230 cm
  • pituus 425 cm
  • leveys 207 cm

Tiedot

  • Renkaat: 175/75R16C. 
  • Kokonaismassa 3500 kg
  •  Omamassa 1500 kg.

Ifor Williams hevostrailereissa vakiona; alulattia ja paksu kumimatto, potkusuojat, varapyörä ja varapyöränsuoja, pölykapselit, liukuvat sivuikkunat suojakaltereineen, heinäverkkorenkaat kiskolla, kattoluukku, lukittava hoitajaovi, ylätakaluukut, lisäjarruvalo, puomien paniikkilaukaisin, integroitu aisaluukko ja takatukijalat. 2-hevosen trailereissa irroitettava väliseinärakenne ja iso etuikkuna suojakaltereineen.

Pituus:
5740 cm
Korkeus:
2820 cm
Leveys:
2300 cm
Paino:
1450 kg
Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Kirjoita aihe-kenttään tuotteen nimi, kiitos.

(kaavake ei näytä meille, minkä tuotteen kohdalla se on lähetetty)

Vastaamme mielellämme ja mahdollisimman nopeasti kysymyksiisi!