Hyaluronihappo

Trikem
Hyaluronihappo
Hyaluronihappo

VIMITAL ® Hyaluronihappo 100 - on ravintolisä joka täydentää kehon omaa hyaluronihapon tuotantoa.

55,00 €
Saatavuus Varastossa
TOIMITUSAIKA 0 - 5 työpäivää

1000ml

VIMITAL ® Hyaluronihappo 100 - on ravintolisä joka täydentää kehon omaa hyaluronihapon tuotantoa.

 Hyaluronihappoa löytyy luonnostaan nivelnesteessä. 

Tutkimukset osoittavat että hyaluronihappo (HA) pääsee suun kautta annettavana verenkiertoon ja siitä vaikuttamaan niveliin.

Hyaluronihappo esiintyy luontaisesti nivelnesteessä iskunvaimentimena sekä "voitelemassa" niveliä. Rasituksessa nivelneste loppuu, ja menettää viskositeetin sekä voitelevan ominaisuuden. Levon aikana keho tuottaa lisää hyaluronihappoa, jotta nivelnesteeseen palautuu sen ominaisuudet.

Nivelet kuluvat ja iskunvaimennus sekä voiteleva ominaisuus vähentyvät jos elimistö ei ehdi tuottaa riittävästi hyaluronihappoa.

VIMITAL ® Hyaluronihappo 100 voitelee niveliä, kun kehon oma tuotanto ei siihen riitä.


Käyttö

Hevosen tarve hyaluronihappo-lisästä riippuu rasituksesta sekä iästä.


12–14 ikävuodesta  lähtien hevosen kehon oma hyaluronihapon tuotanto vähenee. Jos hevonen kilpailee ja rasittuu, on suositeltavaa syöttää hyaluronia ennalta ehkäisevänä.

Hyaluronihappoa kannattaa syöttää myös nuorille hevosille!

Nuorten hevosten lihakset eivät kehity niin nopeasti, että ne tukisivat niveliä tarpeeksi koulutusvaiheessa. Koulutus tapahtuu usein nopealla tempolla, jolloin nivelet ovat kovassa rasituksessa, hyaluronihappo ehkäisee nivelongelmien syntymistä tässä vaiheessa.


Yleinen virhe on alkaa täydentämään hevosen ruokavaliota vasta kun huomaa alkavan liikehäiriön mm. ontumista tai pahimmillaan niveltulehdusta. 

Usein hevonen on viestittänyt ongelmista paljon aikaisemmin:  jäykemmät liikkeet, huonompi eteenpäinpyrkimys sekä pitkä verryttelyaika ovat signaaleja joita täytyy ottaa tosissaan.  Merkkejä lisä-hyaluronin tarpeesta on myös äkillisesti alkanut kieltely esteillä  tai haluttomuus tehdä kouluratsastuksen liikkeitä jossa nivelet rasittuvat sekä jatkuva jalan lepuuttaminen.VIMITAL Hyaluron100 annetaan ennaltaehkäisevästi tai jos huomaat pienintäkään viitettä siitä, että hevonen varoo liikkeitä. Voidaan käyttää myös kuntoutuksen aikana, kuten niveltulehduksen tai leikkauksen jälkeen lisäämään hyaluronihappoa sekä edistämään ravinteiden kulkeutumista nivelissä.Annostus

20 ml kahdesti kertaa päivässä 10 päivän ajan. Tämän jälkeen 20 ml / vrk.


SISÄLTÖ per 20 ml:
Natriumhyaluronaatti

Natriumbensonaatti
Vesi

100
 
mg
Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Kirjoita aihe-kenttään tuotteen nimi, kiitos.

(kaavake ei näytä meille, minkä tuotteen kohdalla se on lähetetty)

Vastaamme mielellämme ja mahdollisimman nopeasti kysymyksiisi!