Glukosamin

Glukosamin

39,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 39,00 €
sis. 14 % ALV
Helposti imeytyvää glukosamiinisulfaattia
Toimitus 10-15 arkipäivää

500g


Glukosamiini on elimistön oma aine, jota löytyy mm. rustossa, jänteissä ja nivelsiteissä ja se vahvistaa treenissä olevien hevosten jänteitä ja ehkäisee jäykkyyttä.

 Vanhetessaan elimistön kyky tuottaa glukosamiinia vähenee, joka saattaa olla yksi syy sille miksi vanhemmat hevoset kärsivät jäykistä jänteistä.

Luonnonmukainen, erinomaisesti imeytyvä tuote.


Glukosamiinia esiintyy luonnostaan elimistössä ja se osallistuu nivelruston rakennukseen. Tuotteeseen on myös lisätty mangaania, joka tukee ruston uusiutumista ja rakentumista.

VIMITAL Glukosamin imeytyy hyvin ruoansulatuskanavasta, sillä se on nimenomaan (glukosamiini)sulfaattimuodossa. Sulfaatti tuo mukanaan rikkiä, joka myös on välttämätön ruston muodostumisessa. Muut glukosamiin muodot ovat vaikeammin liukenevia ja voivat siitä syystä olla huonommin imeytyviä hevosen elimistöön.


Käyttö

Glukosamiini on luultavasti eniten tutkittu ja todistettu lisäaine nivelille, ja monet hevosen omistajat ovat kokeneet merkittävän parannuksen vanhempien hevosien liikkeissä.

Tänä päivänä tiedämme, että glukosamiini on vain yksi kulmakivi monesta aineesta joita tarvitaan saadakseen vahvat ja kestävät nivelet. Siksi suosittelemme lisäksi  VIMITAL Joint  käyttöä, joka on monimuotoisempi lisäravinne nivelillle sekä Hyaluronihapon käyttöä, joka tehostaa nivelnesteen voitelevaa ominaisuutta.

Doping varoaika hevoselle: 96 tuntia.


Annostus

Suurelle hevoselle (550 kg) 30 ml / päivässä (20 g), jaettuna ainakin kahteen rehuannokseen.
Muille hevosille suhteessa painoon, tai eläinlääkärin määräyksen mukaan.SISÄLTÖ per 30ml:
Glukosamiinisulfaattia
Mangaani

Dextroosi

9
20


g
mg

SÄILYVYYS:
24 kuukautta.
Katso viimeinen käyttöpäivä

Säilytä kuivassa sekä viileässä ja hyvin suljettuna.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 177450
Tuotenumero: 7394244101467