Baileys Top Line Conditioning Cubes 20kg

Baileys
Baileys Top Line Conditioning Cubes 20kg
Baileys Top Line Conditioning Cubes 20kg Baileys Top Line Conditioning Cubes 20kg

HYVIN SULAVA – OHRATON JA KAURATON – EI KUUMENNA

35,15 €
Saatavuus Varastossa
TOIMITUSAIKA 0 - 5 työpäivää

HYVIN SULAVA – OHRATON JA KAURATON – EI KUUMENNA

Täysrehu, erityisesti massan ja ylälinjan tukemiseen. 

Top Line Conditioning Cubes on kauraton ja ohraton täysrehu jonka perustana on mikronisoitu vehnä.  Top Line Conditioning Cubes ei kuumenna hevosta ja on erittäin hyvin sulavaa.


Rehu sisältää laadukkaita proteiineja, jotka tukevat ylälinjan ja lihasmassan rakentamista ja laadukas soijaöljy tukee ihon ja karvapeitteen kuntoa antaen samalla kuumentamatonta energiaa hevoselle. Näiden ravintoaineiden yhdistelmä takaa sen että hevonen saa jo pienemmällä rehuannoksella paljon laadukkaita ravintoaineita ja samalla vältytään isojen väkirehuannosten aiheuttamilta haitallisilta ruoansulatusriskeiltä.


Top Line Conditioning Cubesissa on myös paljon laadukkaita vitamiineja ja kivennäisaineita, mm. kelatoituja Bioplex mineraaleja. Rehu on erittäin monipuolinen ja sitä voidaan ruokkia erilaisille hevosille ja poneille; lepohevosista suoritushevosiin.   Rehun hyvän sulavuuden ansioista Top Line Conditioning Cubesia suositellaan myös vanhemmille hevosille, myös niille joiden pureskelukyky on ho heikentynyt. Top Line Conditioning Cubes pelletit on helppo pehmentää kuumalla vedellä.


Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Kirjoita aihe-kenttään tuotteen nimi, kiitos.

(kaavake ei näytä meille, minkä tuotteen kohdalla se on lähetetty)

Vastaamme mielellämme ja mahdollisimman nopeasti kysymyksiisi!