Baileys Top Line Conditioning Mix 20kg

Baileys
Baileys Top Line Conditioning Mix 20kg
Baileys Top Line Conditioning Mix 20kg Baileys Top Line Conditioning Mix 20kg

HYVIN SULAVA – KAURATON – EI KUUMENNA

37,65 €
Tämä on esittelytuote.

HYVIN SULAVA – KAURATON – EI KUUMENNA


Tämä kuumentamaton mysli on tehty tarjoamaan Top Line Conditioning Cubesin kaltaiset ruokinnalliset edut. Rehun sisältämät viljaton n mikronisoitu valmiiksi jotta rehun tärkkelyspitoisuus on saatu mahdollisimman hyvin sulavaksi


Rehu sopii hyvin tukemaan lihasmassan ja ylälinjan kuntoa ja myös energiapitoiseksi rehuksi suoritushevosille. Kuten myös Top Line Conditioning Cubes, Top Line Conditioning Mix sisältää laadukkaita proteiineja ja hyvin ravintorikas mysli saa aikaan tuloksia jo pienemmällä syöttömäärällä.


Rehun sisältämät pellava ja soija tarjoavat Omega 3 ja 6 - rasvahappoja sekä antioksidantteja, jotka hyödyttävät ihon ja karvapeitteen hyvinvointia sekä myös tarjoavat hevoselle kuumentamatonta energiaa ja kestävyyttä suoritukseen.


Yea Sacc - hiiva auttaa kuitua hajottavia bakteereita ja tukee hevosen suoliston terveyttä. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen mm. kilpahevosille jotka altistuvat stressitekijöille.


Top Line Conditioning Mix on kauraton täysrehu jonka perustana on mikronisoitu vehnä.  Top Line Conditioning Cubes ei kuumenna hevosta ja on erittäin hyvin sulavaa. Rehu sisältää laadukkaita proteiineja, jotka tukevat ylälinjan ja lihasmassan rakentamista ja laadukas soijaöljy tukee ihon ja karvapeitteen kuntoa antaen samalla kuumentamatonta energiaa hevoselle. Näiden ravintoaineiden yhdistelmä takaa sen että hevonen saa jo pienemmällä rehuannoksella paljon laadukkaita ravintoaineita ja samalla vältytään isojen väkirehuannosten aiheuttamilta haitallisilta ruoansulatusriskeiltä.


Top Line Conditioning Cubesissa on myös paljon laadukkaita vitamiineja ja kivennäisaineita, mm. kelatoituja Bioplex mineraaleja. Rehu on erittäin monipuolinen ja sitä voidaan ruokkia erilaiselle hevosille ja poneille; lepohevosista suoritushevosiin.   Rehun hyvän sulavuuden ansiosta Top Line Conditioning Cubesia suositellaan myös vanhemmille hevosille.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Kirjoita aihe-kenttään tuotteen nimi, kiitos.

(kaavake ei näytä meille, minkä tuotteen kohdalla se on lähetetty)

Vastaamme mielellämme ja mahdollisimman nopeasti kysymyksiisi!