Baileys Lo-Cal Balancer

Baileys
Baileys Lo-Cal Balancer
Baileys Lo-Cal Balancer Baileys Lo-Cal Balancer

VÄHÄN KALOREITA – VÄHÄN TÄRKKELYSTÄ – KAIKKI TARVITTAVAT RAVINTOAINEET

65,20 €
Saatavuus Varastossa
TOIMITUSAIKA 0 - 5 työpäivää


VÄHÄN KALOREITA – VÄHÄN TÄRKKELYSTÄ – KAIKKI TARVITTAVAT RAVINTOAINEET


Lo-Cal Balancer on erittäin ravintopitoinen pellettirehu, joka sisältää kaikki hevoselle tai ponille tarpeelliset ravintoaineet tiivistetyssä muodossa ilman turhia kaloreita.


Lo-Cal Balancerissa käytetty laadukkaat proteiinit sisältävät paljon aminohappoja, jotka ovat erittäin tärkeitä lihaskudoksen rakentamisessa ja ylläpidossa. Rehuun on lisätty myös Yea-Sacc hiivaa, sekä Digest Plus probiootteja, jotka tukevat suolistoflooran hyvinvointia, vaikuttaen näin koko hevosen hyvinvointiin. Rehussa käytetyt laadukkaat vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet ovat hyvin imeytyviä ja hevonen saa hyödynnettyä pienestä määrästä rehua paljon ravintoaineita.

Lo-Cal Balancer sopii erinomaisesti syötettäväksi heinäruokinnan ohella jolloin hevosen ruokinta on yksinkertaista ja helppoa. Jos lisäkaloreita vaaditaan voi Lo-Cal Balancerin ohella syöttää myös muita väkirehuja, mutta tällöinkin rehuannokset saadaan pidettyä maltillisina.


HELPOSTI LIHOVAT HEVOSET

Helposti lihovien hevosten rajoitettu rehuannostus johtaa usein haluttomuuteen liikkua ja energiavajaukseen. Lo-Cal Balancerin pienillä rehuannoksilla lihomiseen taipuvainen hevonen saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet sekä proteiinia ilman turhia kaloreita, jolloin hevonen on kuitenkin pirteä ja jaksaa paremmin


METABOLISESTA OIREYHTYMÄSTÄ TAI KAVIOKUUMEESTA KÄRSIVÄT HEVOSET

Lo-Cal Balancerin matala tärkkelyspitoisuus (8 %) sekä pienet ruokintamäärät tekevät rehusta loistavan vaihtoehdon kaviokuumeeseen taipuvaisille tai metabolisesta oireyhtymästä kärsiville hevosille tai poneille. Rehussa on myös korkeat pitoisuudet biotiinia, metioniinia, kalkkia ja sinkkiä, jotka kaikki edistävät hyvää kavion kasvua ja kunnon ylläpitoa.


KARSINALEVOSSA OLEVAT HEVOSET

Oikea ruokinta on erityisen tärkeää myös sairaudesta tai tapaturmasta toipuvilla hevosilla. Lo-Cal Balancerin tasapainotetut ravintoarvot takaavat hevoselle kaiken tarvittavan ravinnon, sekä laadukkaita proteiineja kudoksen ja lihaksen kunnon ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Matala tärkkelys- ja hiilihydraattipitoisuus auttaa välttämään temperamenttiongelmia ja suolisto-ongelmia toipumisen aikana.


URHEILUHEVOSET

Kevyessä tai keskiraskaassa työssä olevat hevoset, jotka pitävät lihaskuntoa hyvin yllä, voivat syödä Lo-Cal Balanceria ainoana väkirehuna.  Lisäkaloreita voi tarjota kaurasta tai rasvoista.

Rehutiiviste sisältää kaikki hevosen tarvitsemat kivennäis- ja hivenaieet, vitamiinit ja proteiinit. Vähäkalorinen.


Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Kirjoita aihe-kenttään tuotteen nimi, kiitos.

(kaavake ei näytä meille, minkä tuotteen kohdalla se on lähetetty)

Vastaamme mielellämme ja mahdollisimman nopeasti kysymyksiisi!