Baileys Outshine 20kg

Baileys
Baileys Outshine 20kg
Baileys Outshine 20kg Baileys Outshine 20kg

Baileys Outshine on kuumentamaton energianlähde, joka sisältää soija- ja pellavaöljyjä, antioksidantteja sekä Digest Plus-prebioottia.

91,85 €
Tämä on esittelytuote.

Tämä on esittelytuote, laitathan viestiä jos haluat että otamme seuraavaan Baileyskuormaan mukaan näitä isompia Outshine-säkkejä. Baileys Outshine on kuumentamaton energianlähde, joka sisältää soija- ja pellavaöljyjä, antioksidantteja sekä Digest Plus-prebioottia.


Tuote sopii erinomaisesti massan ja kestävyyden kasvattamiseen tai yksinkertaisesti karvapeitteen hyvinvoinnin tukemiseen. Soijaöljy sisältää paljon Omega 6 rasvahappoja ja pellavaöljy taas runsaasti Omega 3 rasvahappoja, joten tuotteessa yhdistyy molempien rasvahappojen turvallinen saanti.


Öljy on tiivistetty hitaasti vapautuvan energian lähde, mutta mitä suuremmalta osin ruokavalio koostuu öljyistä, sitä enemmän elimistä vaatii antioksidantteja suojautuakseen vapailta radikaaleita. Tämän vuoksi Outshine sisältää antioksidantteja E- ja C-vitamiininen muodossa sekä myös sinkkiä ja seleeniä, jotta elimistö kykenee käyttämään öljyn hyvin hyödykseen.

Pienen tiivistetyn syöttömäärän vuoksi rehu sopii erinomaisesti hevosille joiden päivittäistä kalorimäärää tulee nostaa ilman suurta ruokintamäärää ja pelkoa hevosen kuumumisesta. 

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Kirjoita aihe-kenttään tuotteen nimi, kiitos.

(kaavake ei näytä meille, minkä tuotteen kohdalla se on lähetetty)

Vastaamme mielellämme ja mahdollisimman nopeasti kysymyksiisi!