Muut Ifor Williams -Trailerit

11 Tuotetta

Ifor Williams -Trailerit

Kuljetatpa hevosia tai muita kotieläimiä, autoja, pienkauhakuormaajia, -kaivinkoneita, rakennusmateriaalia, polttopuita, kasveja tai matkalaukkuja, Ifor Williams Trailersin valikoimasta löydät parhaan ja sopivimman perävaunun niiden kuljettamiseen  –  jopa 3500 kilon kokonaispainoon saakka.


Autotrailerit

IWT:n trailereilla kuljetat niin pienet kuin suuretkin ajoneuvot. Trailereiden kallistusmahdollisuus ja vahvat ajoluiskat takaavat helpon lastaamisen. Trailereihin on asennettu tila vinssille, jonka saa lisävarusteena.  Vakiona trailereissa on 50 mm:n vetopää, ulosvedettävät ajoluiskat, hydraulinen kallistusjärjestelmä, taitettava valotanko, vahva tukipyörä, varapyörä ja lukittava työkalulaatikko. Nämä kaikki ovat luonnollisesti parasta laatua.

Lavettitrailerit

Useimmat IWT-trailerit ovat 2-akselisia, mutta suurimmat mallit tehdään 3-akselisina. Laadukkaassa trailerissa mm. galvanoitu teräsrunko, järeät akselit, lehtijousitus, varapyörä ja lukittava vetopää.

Työkonetrailerit (GP, GX, GH)
Työkoneiden kuljettamiseen suunniteltu tukeva traileri. Ifor Williams työkonetrailerit pidetään yhtenä vahvimmista trailereista lajissaan ja niitä valmistetaan 2- ja 3-akselisena ja aina opimaalisella kantavuudella.

Kallistuvaperäkärryt (CT, TB)
Lavalliset yleiskärryt, joissa kallistusmekanismi jota helpottaa työkoneiden lastaamista.  Monipuoliset trailerit sopivat hyvin ammattikäyttöön.

Kippitrailerit

Varmuus, monikäyttöisyys ja käyttömukavuus ovat kippitraileriemme parhaita ominaisuuksia. Niitä arvostavat niin viheraluerakentajat, rakennusurakoitsijat kuin maatalousyrittäjät. Vaunuissa on galvanoitu teräsrunko, vahvistettu alumiinipohja ja järeät akselit, jotka parantavat ajomukavuutta ja -vakautta. Trailerissa on sähkötoiminen hydraulikippi, jonka käyttölaitteiston voi lukita. Valaistus on suojattu hyvin ja vakiovarustukseen kuuluu varapyörä.

  • Näkymä
6 500,00 €
6 200,00 €
4 490,00 €
9 420,00 €
5 900,00 €
6 500,00 €
7 300,00 €
5 850,00 €
6 670,00 €